Трагедія у Сергіївці: якої допомоги потребують постраждалі від ракетного удару

Трагедія у Сергіївці: якої допомоги потребують постраждалі від ракетного удару.

Трагедія у Сергіївці: якої допомоги потребують постраждалі від ракетного удару. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
02 липня 2022 16:39

Мешканці Сергіївки, квартири яких постраждали від ракетного удару, завданого по багатоповерховому будинку російськими окупантами вночі 1 липня, потребують допомоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу мерії.

Постраждалим стане в нагоді літній одяг, ковдри та подушки, постільна білизна та рушники, продукти харчування, зокрема – тривалого зберігання, а також засоби гігієни.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Все необхідне прийматиметься у Міському гуманітарному центрі допомоги щодня з 9.00 до 17.00 за адресою: вулиця Рішельєвська, 18 (вхід з вулиці Жуковського), ЗОШ №117.

Потребують допомоги і брати наші менші. Так, рятувальники шукають господарів для врятованих після ракетного удару цуценяти та кошеняти.

Рятувальники шукають нових господарів для постраждалих під час ракетного удару по Сергіївці тварин.Рятувальники шукають нових господарів для постраждалих під час ракетного удару по Сергіївці тварин. Фото: facebook.com/DSNSODE

Вже другий день малюки перебувають під опікою співробітників ДСНС і почуваються цілком комфортно, проте після завершення розбору завалів залишити пухнастиків у себе рятувальники не можуть. Забрати крихіток можна біля намету рятувальників у селищі міського типу Сергіївка.

Рятувальники шукають нових господарів для постраждалих під час ракетного удару по Сергіївці тварин.Рятувальники шукають нових господарів для постраждалих під час ракетного удару по Сергіївці тварин. Фото: facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, в ніч з 30 червня на 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області літаками стратегічної авіації Ту-22, випущеними з напрямку Чорного моря по Білгород-Дністровському району. Ворог влучив в багатоквартирний житловий будинок та бази відпочинку курортного селища Сергіївка, третя ракета впала в поле за межами населеного пункту.

За останніми даними, загинула 21 особа, зокрема одна дитина, постраждали 38 осіб, серед яких шестеро дітей, вдалося врятувати вісім осіб, троє з них – діти.

Станом на 10:00 2 липня рятувальники продовжували розбирати завали у дев'ятиповерховому житловому будинку та триповерховій базі відпочинку.

На згадку про загиблих внаслідок ракетного удару 2 липня в Одеській області оголошено днем жалоби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах