У Мінкульті відреагували на рішення про знесення пам'ятника Катерині в Одесі

У Мінкульті відреагували на рішення про знесення пам'ятника Катерині в Одесі.

У Мінкульті відреагували на рішення про знесення пам'ятника Катерині в Одесі. Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Події
07 листопада 2022 15:25

У Мінкульті відреагували на рішення одеситів та місцевої міської влади про демонтаж пам'ятника російській імператриці Катерині II в Одесі на однойменній площі. Про це повідомляє " Радіо Свобода ".

«Я особисто звертався до мера Одеси щодо необхідності вирішення питання перенесення цієї пам'ятки. Думаю, що формулювання, яке зараз вживається – "перенесення до спеціальних парків радянського чи імперського минулого" – логічне і, сподіваюся, надалі питань не буде. Єдине, що було витрачено багато часу, але все відбувається законним способом», – зазначив в ефірі загальнонаціонального телемарафону голова МКІП Олександр Ткаченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що остаточне рішення про перенесення пам'ятника мають ухвалити на наступній сесії міськради. А поки що пам'ятник закрили семиметровим парканом.

Нагадаємо, що 7 листопада невідомі накинули петлю на шию монумента Олександра Суворова, встановлену у Суворовському районі Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах