У центрі Одеси знайшли два трупи: один із чоловіків вистрибнув із вікна

У центрі Одеси знайшли два трупи: один із чоловіків вистрибнув із вікна.

У центрі Одеси знайшли два трупи: один із чоловіків вистрибнув із вікна. Фото: dumskaya.net

Події
16 серпня 2022 20:49

Сьогодні, 16 серпня, у центрі Одеси знайшли два трупи. За попередніми даними, це вбивство та суїцид. Про це повідомляє " Думська ".

Так, два людські тіла виявили сьогодні вдень у центрі Одеси, в Успенському провулку. Один загиблий вистрибнув з вікна новобудови, іншого зарізаного знайшли в кімнаті, звідки стрибнув перший. Зважаючи на все, обидва були будівельниками чи ремонтниками.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою версією слідства, між чоловіками спалахнула сварка. Один пірнув іншого ножем, а коли зрозумів, що вбив людину, вистрибнув із вікна.

Нагадаємо, що вдень 14 серпня на одному з пляжів Одеської області, у Білгород-Дністровському районі, від підриву на невідомому вибуховому пристрої у прибережних водах загинули троє людей . Ще двоє відпочиваючих отримали поранення. Так, група чоловіків, ігноруючи оголошені обмеження щодо відвідування узбережжя та купання у прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок із купанням на одному з пляжів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах