В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста (фото, відео)

В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста.

В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Події
30 грудня 2022 18:27

Сьогодні, 30 грудня, на Дерибасівській відкрили головну ялинку Одеси. Про це повідомляє кореспондент Vgorode.

На відміну від торішньої ялинки, яка була оформлена у морській тематиці, ця ялинка вбрана традиційними новорічними прикрасами: сніжинками та зірочками, а коронною фішкою святкового дерева став прапор України.

Відео: Марія Чекарьова/Vgorode

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також під головною ялинкою міста встановили світлодіодні фігури: веселих сніговиків, які торік красувалися на Приморському бульварі, та повітряну кулю.

В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста.В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста.В Одесі на Дерибасівській засвітили головну ялинку міста. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Відкриття ялинки розпочалося о 17:00 з урочистої промови міського голови Одеси Геннадія Труханова, а після того, як новорічна красуня засяяла святковими вогниками, оркестр Дідів Морозів виконав хіти Jingle Bells та "У лісі народилася ялинка".

Відео: Марія Чекарьова/Vgorode

Раніше Vgorode повідомляв про те, що в Ізмаїлі та Южному відмовилися від новорічних ялинок і святкової ілюмінації на вулицях, а в Кілійській ОТГ вирішили встановити ялинку в центрі міста, але нарядити її лише іграшками, не використовуючи ілюмінацію.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах