В Одесі шукають родичів велосипедиста, який постраждав у ДТП (оновлено)

В Одесі шукають родичів велосипедиста, який постраждав у ДТП.

В Одесі шукають родичів велосипедиста, який постраждав у ДТП. Фото: facebook.com/profile.php?id=100005062986128

Події
28 травня 2022 18:10

Одеситів просять допомогти впізнати чоловіка-велосипедиста, який отримав пошкодження внаслідок ДТП за участю тролейбуса на Черемушках. Відучора постраждалий перебуває в 11-й міській клінічній лікарні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на лікаря-нейрохірурга Віктора Мороза.

На вигляд потерпілому близько сорока років. Через отриману черепно-мозкову травму він переніс операцію і на даний момент перебуває в реанімації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ОНОВЛЕНО: знайшлися родичі потерпілого

Нагадаємо, 27 травня на розі вулиць Космонавтів та Героїв Крут велосипедист потрапив під тролейбус №9, оскільки, намагаючись повернути ліворуч, не зайняв відповідного положення під час маневрування та не пропустив електротранспорт. За словами свідків, потерпілий знепритомнів. З місця аварії його відвезли до медичного закладу.

До речі, останнім часом в Одесі почастішали ДТП за участю велосипедистів. Так, учора, крім аварії на Черемушках, на регульованому перехресті вулиць Балківської та Заньковецької автомобіль Ford зіштовхнувся з велосипедистом, внаслідок чого веловодій отримав травми та потрапив до лікарні. Ще одна ДТП за участю велосипедиста сталася тиждень тому 21 травня на вулиці Колонтаєвській. Там водій автомобіля Mercedes зупинився другим рядом і різко відчинив двері, через що велосипедист, який у цей час об'їжджав машину, врізався у дверцята та отримав розрив ключиці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах