Вибухи на Одещині: ворог знову намагався завдати ракетного удару

Вибухи на Одещині: ворог знову намагався завдати ракетного удару.

Вибухи на Одещині: ворог знову намагався завдати ракетного удару. Фото: t.me/dumskaya_net

Події
23 червня 2022 14:13

Вдень 23 червня ворог знову намагався завдати удару на Одещині. Містяни чули вибухи під час останньої повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на офіційне повідомлення Оперативного Командування "Південь".

На щастя, ракету збили наші підрозділи протиповітряної оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також військові повідомили, що Миколаїв знову атакували трьома крилатими ракетами наземного базування із окупованої території Херсонщини. Потрапили у виробничу та соціальну інфраструктуру міста. Постраждала одна людина, подробиці уточнюються.

Нагадаємо, що ніч із 22 на 23 червня в Одесі та області пройшла без сигналів повітряної тривоги. Минулої доби система ППО також знищила дві ракети над Одеською областю. За словами спікера Одеської ОВА, ворог у готовності атакувати Одесу та область ракетами. Рівень небезпеки – високий.

Раніше ми повідомляли, що, за даними Оперативного командування, на острові Зміїному наші військові вразили ще один ворожий зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах