Вночі окупанти атакували Одеську область авіабомбами та ракетами "Онікс"

Вночі окупанти атакували Одеську область авіабомбами та ракетами "Онікс".

Вночі окупанти атакували Одеську область авіабомбами та ракетами "Онікс". Фото ілюстративне: vikna.tv

Події
11 лютого 2023 09:59

Вночі 11 лютого ворог атакував Одеську авіабомбами та протикорабельними ракетами "Онікс". Про це повідомили у прес-службі Оперативного командування "Південь".

Окупанти двічі за ніч атакували територію нашого регіону авіацією. Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою та невизнаним Придністров'ям районів, росіяни направили по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування. Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши чотири авіабомби, а з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму запустив три протикорабельні ракети "Онікс", які влучили у прибережну зону. На щастя, людських втрат та постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Громадянам вкотре нагадують, що чорноморське узбережжя – це зона оборони та підвищеної небезпеки, зокрема й мінної, а інформаційна гігієна – обов'язкова умова ефективної протидії ворогові і в інформаційному просторі, і реальних бойових діях.

"Не поширюйте неперевірену інформацію, не розголошуйте і не висвітлюйте результати ворожих атак. Такими діями ви орієнтуєте і корегуєте майбутні удари, а себе наражаєте на кримінальну відповідальность за втручання в діяльність Сил оборони, яким суттєво заважаєте виконувати бойову роботу", – наголошують військові.

Нагадаємо, увечері 10 лютого ворог намагався атакувати Одеську область дронами-камікадзе. Силам та засобам протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" вдалося знищити над нашим регіоном чотири "Шахеди", які цілилися в об'єкти енергетичної інфраструктури. Ще п'ять дронів збили над Миколаївською областю, а два – над Херсонською.

Також 10 лютого під час ворожої масованої атаки над Одеською областю збили тринадцять ракет.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах