Вночі ворог знову атакував Одеську область ракетами (оновлено)

Вночі ворог знову атакував Одеську область ракетами.

Вночі ворог знову атакував Одеську область ракетами. Фото ілюстративне: rbc.ua

Події
19 червня 2022 12:49

У ніч із 18 на 19 червня російські окупанти знову атакували Одеську область двома ракетами "Онікс", випущеними з берегового комплексу у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

На щастя, обидві ракети було збито нашими силами протиповітряної оборони.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Відео: facebook.com/okPivden

Як зазначили військові, противник намагається максимально зруйнувати інфраструктуру регіонів, де не ведуться бойові дії, щоб чинити психологічний тиск на населення і підривати економічні та стратегічні резерви держави.

Інформацію про знищення ворожих ракет також підтвердив речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук: "Наші сили ППО "мінуснули" ворожий удар", – написав він у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, у ніч з 17 на 18 червня ворог також випустив із берегового ракетного комплексу на території Криму дві ракети "Онікс" у напрямку Одеської області, проте підрозділ ППО влучно знищив ворожі ракети у повітрі.

Раніше Vgorode повідомляв, що ворог, намагаючись мінімізувати втрати на морі, проводить переформатування корабельного угруповання. Станом на ніч з 18 на 19 червня в Чорному морі знаходилися два ракетні кораблі і три підводні човни. Також до виконання бойових завдань були готові три великі десантні кораблі.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", станом на 13:00 19 червня корабельне угруповання у Чорному морі залишається у тому ж складі. У зв'язку з цим зберігається загроза ракетних ударів і з моря, і з суходолу, і з повітря.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах