Ворог знову намагався завдати ракетного удару по Одесі

Ворог знову намагався завдати ракетного удару по Одесі.

Ворог знову намагався завдати ракетного удару по Одесі. Фото: t.me/suspilneodesa

Події
26 червня 2022 18:59

Російські окупанти знову намагалися вдарити по Одесі ракетами. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Як повідомили військові, під прикриттям грози ворог атакував Одеську область двома протикорабельними ракетами типу "Онікс".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Обидві ракети противник випустив із берегового ракетного комплексу "Бастіон", розташованого на території тимчасово окупованого Криму. Проте, на щастя, на підльоті до Одеси їх знищила наша протиповітряна оборона. Військові підкреслили, що сили ППО готові відбивати ворожі атаки у будь-який час і за будь-якої погоди.

Нагадаємо, вдень 22 червня ворог також намагався завдати удару по одному з районів Одеської області, але російську ракету влучно збила в повітрі наша ППО. Ще по дві ракети наші захисники збили в ніч з 17 на 18 червня і в ніч з 18 на 19 червня. Неспокійною була й доба 20 червня. Уночі ворог намагався вдарити по Білгород-Дністровському району області, а вранці – по самій Одесі. В обох випадках протиповітряна оборона блискуче виконала свою роботу. Також 20 червня російські окупанти вдарили по Одеській області дев'ятьма ракетами. Внаслідок обстрілу логістичного продуктового складу в Одесі загинув охоронець, вилетіли шибки у трьох котельнях, одній адміністративній та двох комунальних будівлях, було розбито зупинковий комплекс та постраждав Музей футболу.

Зазначимо, що протягом чотирьох місяців війни на Одещині задокументували 42 випадки обстрілів російськими військовими, з них 33 – ракетною зброєю. Удари по Одеській області завдали вже понад 70 ракет.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах