З життя пішов нардеп і одеський експрокурор Юрій Кармазін

З життя пішов нардеп і одеський експрокурор Юрій Кармазін.

З життя пішов нардеп і одеський експрокурор Юрій Кармазін. Фото: facebook.com/YuriyKarmazin

Події
09 листопада 2022 22:49

Сьогодні, 9 листопада, помер депутат Верховної Ради кількох скликань, одеський екссуддя і прокурор Юрій Кармазін. Про це повідомили на сторінці політика у Facebook.

"З життя пішла людина-легенда. Сьогодні о 10:00 перестало битися серце Юрія Анатолійовича Кармазіна, люблячого батька, чоловіка, людини, яка вкладала душу в майбутнє країни", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Інформацію щодо смерті Кармазіна також підтвердив голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

"Пішов Юрій Кармазін. Працював з ним з 2007 по 2012-й. Для багатьох некомфортний був, своєрідний, але однозначно яскравий. RIP", - написав Барвіненко на своїй сторінці у Facebook.

Юрій Кармазін народився у місті Звенигородка Черкаської області, проте надалі його діяльність була пов'язана з Одесою і Одеською областю. У 1976 році він вступив до Одеського державного університету, щоб навчатися на юриста, з 1980 року працював помічником прокурора Центрального району Одеси, а з 1982 року – помічником прокурора Одеської області. У 1985 році Юрій Кармазін став прокурором Приморського району, а у 1992 році отримав посаду судді Одеського обласного суду.

З початку 1990-х років Юрій Кармазін брав активну участь у політичному житті. Він був народним депутатом Верховної Ради II, III, IV та VI скликань, входив до фракцій "Громада", "Солідарність", "Наша Україна", "Наша Україна – Народна самооборона".

Раніше ми писали про те, що 3 листопада під час бойового завдання під Донецьком загинув 43-річний мешканець Біляївки Одеської області Валерій Панасюк. У загиблого залишилися дружина і дочка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах