Завтра в Одесі буде закрито вокзал: потяги скасують

Завтра в Одесі буде закрито вокзал та скасують поїзди.

Завтра в Одесі буде закрито вокзал та скасують поїзди. Фото: 8news.com.ua

Транспорт та інфраструктура
08 травня 2022 21:51

"Укрзалізниця" скасувала на 9 травня поїзди до Одеси і назад через затяжну комендантську годину. Також у цей день не працюватиме одеський залізничний вокзал. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Telegram-канал "Укрзалізниці".

"На період дії подовженої комендантської години 9 травня тимчасово скасовано поїзди приміського та далекого сполучення, які курсують до Одеси і назад", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що на Одещині вводять тривалу комендантську годину на 9 травня. Так, розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, на території регіону вводять тривалу комендантську годину з 22:00 8 травня до 05:00 хвилин 10 травня. Під час комендантської години громадянам заборонено перебувати на вулиці та інших громадських місцях. Винятком є ​​особи, які мають відповідні спеціалізовані перепустки та посвідчення. Про всі особливості ми писали тут.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах