Як працює транспорт в Одесі 5 червня

Як працює транспорт в Одесі 5 червня.

Як працює транспорт в Одесі 5 червня. Фото: mignews.com.ua

Транспорт та інфраструктура
05 червня 2022 12:52

Сьогодні, 5 червня, в Одесі вийшли на маршрути 71 трамвай та 39 тролейбусів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу мерії.

"Одесміськелектротранс" стежить за динамікою пасажиропотоку та готовий, у разі потреби, випустити додатковий склад.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Час роботи транспорту з 05:30 до 22:00. Нагадаємо, що трамвайний маршрут №3 з 18 травня працює за маршрутом Люстдорф – вулиця Пастера.

Також з 2 червня відновив рух трамвайний маршрут №17, який курсує між Куликовим полем та 11-ою станцією Великого Фонтану, а з 1 червня після тривалої перерви почали працювати трамвайні маршрути №5 та №28. При цьому у зв'язку з воєнним станом та за рекомендацією військових в Одесі тимчасово не функціонуватимуть тролейбусні зупинки "вулиця Маріїнська" у напрямку до міста та "стадіон СКА" у напрямку до вулиці Архітекторської.

До речі, трамвайна лінія незабаром з'явиться на ділянці вулиць Преображенської та Пантелеймонівської. Зараз на цьому місці вже встановили бетонні делініатори, які унеможливлюють паркування на коліях. Тепер там буде одна смуга для трамваїв та одна для автомобілів. Після 5 червня ділянку відкриють для руху. Тоді ж на роботу вийдуть інспектори, які не даватимуть нікому можливість паркуватися чи торгувати на коліях.

Також днями у прес-службі Одеської міської ради повідомили про старт ремонту доріг у всіх районах міста. Насамперед ремонтуватимуть дороги магістральних вулиць, якими проходять маршрути громадського транспорту, а також вулиці з аварійними ділянками дорожнього покриття.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах