На Миколаївській дорозі запровадили нову схему дорожнього руху

На Миколаївській дорозі запровадили нову схему дорожнього руху.

На Миколаївській дорозі запровадили нову схему дорожнього руху. Фото: omr.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
03 жовтня 2023 15:51

В Одесі запроваджено нову схему організації дорожнього руху на Миколаївській дорозі. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов зазначив, що впровадження шести смуг замість п'яти дозволить підвищити рівень безпеки дорожнього руху та пропускну спроможність.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також у схемі дорожнього руху на Миколаївській дорозі з'явилася спеціальна смуга для громадського транспорту, який тепер не рухатиметься у потоці машин.

Відео: YouTube-канал "Думська, 1"

Залежно від часу, реверсивні смуги та смуги громадського транспорту працюватимуть у той чи інший бік. Наприклад, уранці в бік міста функціонуватиме одна смуга громадського транспорту, за якою, згідно з правилами дорожнього руху, зможуть переміщатися велосипедисти, та три смуги для іншого транспорту. У зворотному напрямку в цей же час працюватимуть дві смуги.

Водіям варто зважати на те, що виїжджати на реверсивні смуги, коли не працюють реверсивні світлофори, заборонено.

Нагадаємо, 21 вересня на засіданні виконавчого комітету Одеської міської ради мер Одеси Геннадій Труханов повідомив про те, що до кінця 2023 року проїжджу частину Миколаївської дороги розширять з п'яти до шести смуг руху. Вартість таких нововведень оцінили у 4,2 мільйона гривень.

Роботи із запровадження нової схеми дорожнього руху на Миколаївській дорозі стартували в Одесі в ніч із 25 на 26 вересня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах