На Одещині через ніжні замети рятувальникам доводиться залучати БТРи: на трасах застрягли люди

На Одещині через ніжні замети рятувальникам доводиться залучати БТРи.

На Одещині через ніжні замети рятувальникам доводиться залучати БТРи. Фото: facebook.com/DSNSODE

Транспорт та інфраструктура
27 листопада 2023 09:24

На Одещині через складні погодні умови рятувальникам доводиться залучати БТРи. Нагадаємо, що на двох трасах рух повністю закрили. Про це заявив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Усі служби на Одещині продовжують працювати в посиленому режимі сьогодні, 27 листопада, оскільки продовжуються роботи з ліквідації наслідків негоди. Рятувальники приваблюють спецтехніку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На трасах застрягли люди



Відео: t.me/xydessa

Обстановка на трасах під Одесою залишається складною. Багато людей в автомоїлях вже другий день перебувають у снігових заметах.

Поблизу села Удобне прикордонники з автобусів евакуювали 42 особи, зокрема десятьох дітей. За допомогою снігохода на трасі Ізмаїл-Рені рятувальники звільнили шістьох людей.

Надано допомогу 1624 особам, у тому числі 93 дітям. З ознаками переохолодження до медиків звернулися шестеро людей.

Як повідомляють у ДСНС, із кучугур звільнили 519 автомобілів, з них 15 автобусів та 12 карет швидкої допомоги. З проїжджих частин доріг та будинків прибрали 41 дерево. Працювала 181 одиниця техніки та 678 рятувальників. Від ДСНС працює 55 пунктів незламності. З початку негоди звернулося 65 людей. Рятувальники продовжують надавати допомогу громадянам. Загалом врятували 1636 осіб, з яких 104 дитини.

За інформацією на ранок 27 листопада, найскладніша ситуація на півночі та півдні регіону. У прес-службі ДСНС зазначили, що кучугури досягають півтора метра. До ліквідації наслідків негоди залучено рятувальників, поліцейських, нацгвардійців, прикордонників.

Тим часом врятована зі снігової пастки породілля народила немовля. Жінка перебувала у кареті швидкої допомоги, яка вчора вдень застрягла у сніговому заметі. На щастя, працівники ДСНС оперативно надали допомогу та направили жінку до лікарні. О 21.10 у Татарбунарській міській лікарні з'явилася дівчинка. Маленька україночка завдовжки 51 снтиметр і важить 3400 грам.

Краще не виходити з дому

Як повідомляє Патрульна поліція, мешканців Одеської області та гостей регіону закликали зайвий раз не виходити з дому та не сідати за кермо. Через сильний снігопад у нашому місті працює снігоприбиральна техніка, що супроводжується екіпажами патрульної поліції. Але роботі заважають автомобілі, кинуті на узбіччях.

"Не залишайте автомобілі на краю доріг. Це ускладнює рух снігоприбиральної техніки та перешкоджає її роботі. Надайте безперешкодний проїзд екіпажам снігоприбиральної техніки та автомобілям патрульної поліції. Вони працюють для вашої безпеки та комфорту. Давайте разом зробимо все можливе, щоб покращити ситуацію на дорогах та покращити ситуацію на дорогах безпека всім учасникам руху. Бережіть себе та інших учасників дорожнього руху!" – закликають одеситів патрульні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах