Що не так із автобусами, які подарував Одесі Регенсбург

Що не так із автобусами, які подарував Одесі Регенсбург.

Що не так із автобусами, які подарував Одесі Регенсбург. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
08 лютого 13:00

Автобуси, які подарували Одесі мерія Регенсбурга, не можуть вийти на маршрути через те, що їх оформили як гуманітарну допомогу. Тепер використовувати їх у комерційних цілях нібито не можна. Чутки про це побічно підтвердив під час брифінгу у прес-центрі "Одесіт" директор департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міськради Володимир Хитренко.

За його словами, з автобусами справді виникли труднощі та профільні департаменти зараз вивчають ситуацію. Процедура продовжується, документи оформлюються. При цьому автобуси частково перебувають у тролейбусному парку, частково ще не прибули.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одеська мерія планувала запустити їх на лінію нового муніципального маршруту, що сполучає вулицю Семена Палія з центром міста, найближчим часом. Однак поки що питання не вирішене.

Нагадаємо, місто-побратим Регенсбург і благодійна організація Space Eye надали Одесі десять 18-метрових автобусів, п'ять з яких мали вже вийти на лінію.

Також у мерії повідомляли, що зараз в Одесі немає такої кількості водіїв на ці автобуси, тож треба спочатку найняти персонал, розглядали жінок.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах