Отримай відповідь: як сьогодні в Одесі працює електротранспорт

Отримай відповідь: як сьогодні в Одесі працює електротранспорт.

Отримай відповідь: як сьогодні в Одесі працює електротранспорт. Фото: traffic.od.ua

Транспорт та інфраструктура
26 березня 07:46

У вівторок, 26 березня, електротранспорт в Одесі вийшов на лінію в кількості 50% рухомого складу. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Однак врахуйте, що інтервал очікування на зупинках збільшиться, тож плануйте свої поїздки заздалегідь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше через дефіцит потужностей роботу міського електротранспорту тимчасово призупинено. На магістральних маршрутах збільшено кількість рухомого складу автобусів середнього та великого класу.

Нагадаємо, що в Одесі складніша ситуація з електропостачанням, ніж в області, тому світло одеситам включатимуть на дві-три години на добу. Тому що Одеса – найбільший споживач і навантаження йде на наше місто. Саме вона відчутно реагує на поразку об'єктів. Містянам потрібно тримати свої телефони та інші заряджені пристрої.

Частина великих підприємств зменшення навантаження було переведено на нічний режим роботи. Через попадання в об'єкт енергетичної інфраструктури у місті було введено екстрені відключення електроживлення, зупинено роботу ТЕЦ, двох міських котелень та насосних станцій "Інфоксводоканалу". Водопостачання та водовідведення у місті відновили. Також відновили роботу котелень у Пересипському районі. Запускають ТЕЦ. За інформацією енергетиків, на пошкодженому об'єкті проводяться відновлювальні роботи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах