Отримай відповідь: коли в Одесі відновить роботу електротранспорт

Отримай відповідь: коли в Одесі відновить роботу електротранспорт.

Отримай відповідь: коли в Одесі відновить роботу електротранспорт. Фото: facebook.com/kp.oget

Транспорт та інфраструктура
12 лютого 2023 11:22

У понеділок, 13 лютого, електротранспорт в Одесі відновить роботу. Трамваї і тролейбуси вийдуть на маршрути. Про це повідомили у пресслужбі КП "Одесміськелектротранс".

Нагадаємо, електротранспорт в Одесі не курсував з 4 лютого: тоді на одному з ключових об'єктів енергетичної інфраструктури Одеського району сталася аварія, внаслідок чого Одеса та Одеський район залишилися без світла.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Повернутися до стабілізаційних відключень наш регіон зміг лише за п'ять днів після аварії: з 9 лютого в Одесі та області почали тестувати нові графіки відключення електроенергії. За перший тестовий день роботи графіків в Одесі та Одеському районі електроенергія у клієнтів у середньому була 19 годин на добу, а в Одеській області – 22 години на добу. Середній час відсутності електроенергії в Одесі становив п'ять годин, а в області – дві години. 10 лютого після чергової масованої атаки через зменшення виробництва генерації суттєво знизилися ліміти електроенергії, тому збільшилася тривалість відключень: в Одесі та Одеському районі світло в середньому було 18 годин на добу, а у мешканців Одеської області не відключали електрику близько 17 годин.

Увечері, 11 лютого, у пресслужбі ДТЕК повідомили, що 12 лютого в Одеській області не планують відключати світло, оскільки "Укренерго" не надав на цей день обмежень споживання електроенергії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах