Одесит, який обматерив ветерана на протезах, задонатив 400 тисяч гривень на ЗСУ (оновлено)

Одесит, який ошукав ветерана на протезах, задонатив 400 тисяч гривень на ЗСУ. ||Фото: GANUL/Telegram

Вадим Шевеленко, який кілька днів тому послав на три літери одеського ветерана у ветеринарній клініці, вибачився і повідомив, що задонатив 400 тисяч гривень на потреби військових. Про це стало відомо з його соціальних мереж.

Так, гроші перерахували патронатній службі, яка займається пораненими бійцями "Азова" та Третьої штурмової бригади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Шевеленко ще раз вибачився перед Олексієм Притулою, пояснивши, що відреагував так через свій через "нестабільний емоційний стан", а також тому, що хвилювався за свого собаку.

Нагадаємо, що в Одесі ветеринарного лікаря та ветерана ЗСУ Олексія Притулу "послав" на три літери відвідувач, коли дізнався, що лікар втратив обидві ноги. Чоловік на ім'я Вадим Шевеленко з білим пуделем увійшов до кабінету Притули. Спочатку відвідувач не знав про травму лікаря, бо той сидів за столом. Коли чоловік спитав, чому лікар не встає оглянути собаку, Притула обернувся до нього, щоб показати, що у нього протези. Хуліган обдурив ветеринара і залишив приміщення. У результаті під тиском громадськості Вадим вибачився. У поліції склали на нього протокол. Як виявилось, він був радником віце-прем'єра Ольги Стефанішиної. Після сканадала його звільнили. Шевеленко потрапив до бази "Миротворець".

Оновлено:

Ветеринар Олексій Притула прокоментував вибачення Вадима Шевеленко. Він приймає вибачення кривдника.

“Незважаючі на доволі суперечливі моменти першої спроби Вадима Шевеленка принести мені вибачення, в результаті яких він отримав мою категоричну відмову, я, згодом, погодився на можливість переглянути свою думку.

Вчора ми зустрілись, і людина виклала мені своє бачення ситуації. Без жодних виправдань, але доволі аргументовано. А також запропонувала свій варіант вирішення цього питання.
Основний момент (детальніше у відео) – це відсутність у конфлікті контекстів відношення до ветеранів та людей з інвалідністю. Цей варіант мене влаштував.

Офіційно заявляю: я приймаю вибачення Вадима Шевеленка", – сказав Олексій.

Однак заяву з поліції ветеринар не забиратиме. Він повідомив, що скоро суд.

Последние новости