Жива музика в соборі і концерт Dantes: куди піти в Одесі цими вихідними

Жива музика в соборі і концерт Dantes: куди піти в Одесі цими вихідними.

Жива музика в соборі і концерт Dantes: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: freepik.com

Дозвілля та їжа
10 лютого 2022 19:25

До Дня всіх закоханих залишаються лічені дні, а до кінця зими – менше трьох тижнів. Саме час зарядитися весняним настроєм і налаштуватися на романтичний лад. Vgorode дізнався, які цікаві заходи відбудуться в Одесі у вихідні 12 та 13 лютого.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

КОНЦЕРТ MUSIC OF YOUR SOUL 

В одеському соборі відбудеться концерт Music of your soul.В одеському соборі відбудеться концерт Music of your soul. Фото: culturemeter.od.ua

У суботу у старовинному соборі в центрі Одеси відбудеться музичний вечір. Глядачі почують відомі ліричні пісні різними мовами світу у виконанні солістки Одеського театру музкомедії Ольги Кононцевої, фіналістки вокального проєкту "Голос країни" Ксенії Бахчалової, а також вокалістів Анастасії Буйницької та Олександра Філіппова. До того ж, особливого шарму цьому вечору додасть живе звучання органу та фортепіано.

ДЕ: Римсько-католицький костел Успіння Пресвятої Богородиці Діви Марії, вулиця Катерининська, 33/1

КОЛИ: 12 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно (по можливості від 50 до 100 гривень)

КОНТАКТИ: +38 048 728 10 71

ВЕЧІР ПОЕЗІЇ 

У бібліотеці імені М. С. Грушевского відбудеться вечір поезіїУ бібліотеці імені М. С. Грушевского відбудеться вечір поезії Фото ілюстративне: freepik.com

Захід для тих, хто любить читати вірші чи навіть намагається писати їх сам. На вечорі автори матимуть змогу прочитати свої твори, а також послухати вірші інших поетів. Захід пройде в дружній атмосфері. Відвідувачі зможуть поринути в атмосферу української поезії, знайти однодумців, а також у форматі діалогу обговорити творчі нюанси та дізнатися багато нового.

ДЕ: бібліотека імені М. С. Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 12 лютого з 15:00 до 17:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНТАКТИ: +38 048 722 32 00

РЕТРО ВЕЧІРКА "МАШИНА ЧАСУ"

Ретро вечірка "Машина часу".Ретро вечірка "Машина часу". Фото: facebook.com/TNDePo

Вечірка, яка допоможе на деякий час перенестися в минуле та згадати музичні хіти минулого століття. У виконанні фронтмена гурту "Сонячне сплетіння" Сергія Головіна, а також вокалісток Катерини Піддубної та Христини Ступникової на вечорі прозвучать пісні гуртів 4 Non Blondes, Jefferson Airplain, Shocking Blue, Metallica, Альянс та Мумій Троль. Також глядачі почують найкращі композиції Бориса Гребенщикова, Віктора Цоя та Юрія Лози.

ДЕ: театральне ДеПо, вулиця Ніжинська, 44

КОЛИ: 12 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід 200 гривень

КОНТАКТИ: +38 097 318 56 62, +38 073 062 59 35 (Тетяна), +38 050 243 98 02 (Наталія)

NOTRE DAME DE PARIS LE CONCERT 

Відео: YouTube-канал siberio55

Мюзикл за мотивами роману Віктора Гюго "Собор Паризької Богоматері". Сім солістів у супроводі рок-бенду та хору розкажуть історію про кохання, підступність, ненависть, щирість і справжню красу душі. Чи зможе потворний горбун підкорити серце юної прекрасної циганки? Чи вдасться дівчині, яку засудили до страти, довести свою невинність і уникнути загибелі? Ті, хто не читали книгу "Собор Паризької Богоматері" та не дивилися знятий за її мотивами фільм, отримають відповідь на ці запитання під час шоу. На глядачів чекає вечір французької музики та видовищна вистава, яка завоювала популярність у всьому світі.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 12 лютого о 16:00 та 19:00

ВАРТІСТЬ: від 600 до 1 590 гривень

КОНТАКТИ: +38 048 725 09 24, +38 048 725 04 22

КОНЦЕРТ "КРАЩІ СВІТОВІ РОК-ХІТИ ПРО КОХАННЯ"

Концерт "Кращі світові рок-хіти про кохання".Концерт "Кращі світові рок-хіти про кохання". Фото ілюстративне: fishki.net

Напередодні Дня святого Валентина в Одеській філармонії відбудеться вечір романтичних рок-балад про кохання у супроводі симфонічного оркестру Royal Orchestra. У виконанні учасника проєкту "Голос країни" Івана Ворона та гурту Beach зі сцени прозвучать культові хіти Still Loving You, Wind of Change та Send Me An Angel гурту Scorpions, Always колективу Bon Jovi, Crazy гурту Aerothmith, "Втрачений рай" Арії та багато інших .

ДЕ: Одеська філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 13 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 800 гривень

КОНТАКТИ: +38 048 725 69 03

СПЕКТАКЛЬ "Я. ЛЮБЛЮ. ТЕБЕ"

Спектакль "Я. люблю. тебе".Спектакль "Я. люблю. тебе". Фото: mystetstvo.in.ua

За день до свята всіх закоханих у Театрі на Чайній покажуть виставу про те, як важливо проявляти свої почуття та говорити три простих слова "я тебе люблю". Спектакль пройде в форматі вербатиму. Артисти шукатимуть персонажів серед глядачів, розмовлятимуть з ними на задану тему, а потім відтворюватимуть образи людей, які давали інтерв'ю, на сцені. Загалом актори покажуть сім історій реальних людей, а додаткову виразність постановці додасть використання елементів фізичного театру, живої музики, а також театру тіней.

ДЕ: Театр на Чайній, вулиця Маразлієвська, 34а

КОЛИ: 13 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 75 до 200 гривень

КОНТАКТИ: +38 093 487 84 16 

КОНЦЕРТ DANTES 

Відео: YouTube-канал DANTES

Напередодні Дня закоханих в Одесі відбудеться перший сольний концерт Володимира Гудкова, відомого під псевдонімом DANTES. На першому сольнику музикант виконає як хіти часів "Фабрики зірок" та гурту "ДіО.фільми", які вже полюбилися глядачам, так і абсолютно нові пісні зі свого першого альбому. Стрімке кар'єрне зростання в музиканта розпочалося в 2008 році, після перемоги в проєкті "Фабрика зірок-2". Після завершення проєкту молодий виконавець до 2015 року виступав у складі дуету "ДіО.фільми", а після розпаду групи встигнув спробувати себе як ведучий, тренер "Ліги сміху" та наставника дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти". Минулого року музикант випустив свій перший сольний альбом "Твоя улюблена музика".

ДЕ: концерт-хол "Сади перемоги", площа 10 квітня

КОЛИ: 13 лютого о 20:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 1650 гривень

КОНТАКТИ: +38 048 785 85 85, +38 048 236 39 00, +38 067 121 22 90

АКВАРЕЛЬНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ВІД PASTEL ART STUDIO 

Акварельный майстер-клас від Pastel Art Studio.Акварельный майстер-клас від Pastel Art Studio. Фото ілюстративне: artsklad.ua

У неділю в центрі Одеси відбудеться приурочений до Дня всіх закоханих майстер-клас з акварельного живопису. Учасники отримають заряд натхнення та напишуть романтичну композицію, яка стане оригінальним подарунком для близької людини. Заняття може відвідати кожен бажаючий незалежно від рівня підготовки. Щоправда, варто враховувати, що відвідування заходу можливе лише за попередньою реєстрацією. На час майстер-класу учасникам надаються фарби та інші матеріали для творчості. Також на всіх відвідувачів чекають частування від ресторану: десерт і напій на вибір.

ДЕ: готель "Моцарт", вулиця Ланжеронівська, 13/1

КОЛИ: 13 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: 550 гривень

КОНТАКТИ: +38 093 356 08 56 (попередній запис)

Раніше Vgorode розповідав, які заходи варто відвідати в Одесі на День закоханих. Також дивіться добірки масштабних одеських стріт-артів та локацій, де можна зробити цікаві фото для Instagram.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах