Зимові свята в Одесі: всі найцікавіші заходи

Зимові свята в Одесі: всі найцікавіші заходи.

Зимові свята в Одесі: всі найцікавіші заходи. Фото: t.me/odesacityofficial

Дозвілля та їжа
11 грудня 2023 15:23

Редакція Vgorode дізналася, де, коли та як в Одесі відбуватимуться новорічні заходи у 2023-2024 роках.

Матеріал постійно оновлюватиметься, щоб ніхто нічого не пропустив.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Концерт "Різдвяні історії"

Різдво.Різдво. Фото зі сторінки youtube.com/@NimFaMusic


Диригент оркестру Олеся Пістова. Саме під її керівництвом оркестр зіграє шедеври авторства Ніно Рота, Ганса Циммера, Говарда Шона та інших відомих композиторів ХХ ст.

Ця музика встигла стати світовою класикою та здобути визнання за допомогою престижних нагород. І весь репертуар поєднується різдвяною та новорічною темою.

Де: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 2

Коли: 16 грудня о 19:00

: 320-790 гривень

Купити квитки

Концерт органної музики

Концерт органної музики.Концерт органної музики. Фото: facebook.com/Architecture.of.Odessa

Як давно ви насолоджувалися вишуканими звуками Короля музичних інструментів в Одеській опері? Є такий випадок! Одеська Опера запрошує глядачів на концерт органної музики за участю солістів опери та оркестру.

Перше відділення програми відкриється незрівнянною світовою класикою, а у другому – у магічному обрамленні музики органу звучатиме українська класика та народний мелос.

Де: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

Коли: 24 грудня о 16:00 та 26 грудня о 17:00

Почім: 100-150 гривень

Купити квитки

Новорічне музичне шоу "Снігова Королева"

Шоу-мюзикл Шоу-мюзикл


Шоу-мюзикл "Снігова Королева" поставлений за мотивами казки датського письменника Ганса Християна Андерсена у жанрі "сімейний мюзикл", тому чудово підійде не лише дітям будь-якого віку, а й усім дорослим глядачам.

Снігова королева - це дуже популярна казка, в якій розповідається про справжню дружбу і про те, що жодні перешкоди не страшні людині з серцем, що любить. Це історія про маленьку дівчинку з великою силою волі, якій довелося перенести чимало випробувань заради порятунку друга.

Де: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 2

Коли: 26 грудня об 11:30, 28 грудня об 11:30 та 13:30

Почім: 200-500 гривень

Купити квитки

The Harry Potter Symphony




Подарунок для всіх фанатів саги про Гаррі Поттера. Bigshow Orchestra виступатиме в костюмах студентів Хогвартсу, а диригент Любомир Ліщук – в образі Дамблдора. Також цього вечора для вас співатиме хор Timeless Choir. Музику супроводжуватиме відеоряд на гігантському екрані. Окрім цього обіцяють візуальне шоу та навіть зачитування фрагментів із книг про Гаррі Поттера.

Де: Музкомедія, вулиця Пантелеймонівська, 2

Коли
: 30 грудня о 19:00

: 290-1390 гривень

Купити квитки

Концерт "Новорічна феєрія"

Концерт Концерт


Новорічна імпреза об'єднає найяскравіші вокальні та балетні номери Оперного театру – фаворити глядацьких симпатій та прем'єрні покази.

На вас чекають всесвітньо відома музика Різдва та новорічні хіти. Улюблена, відома класика зазвучить у святковий вечір особливо магічно та чарівно. твори Моцарта, Штрауса, Легара, Россіні, Мінкуса, Брамса, Вівальді, Леонтовича; класичний кросовер, хіти з мюзиклів Веббера та Коччанте; саундтреки з культових фільмів "Один вдома", "Пірати Карибського моря" та багато іншого ви почуєте та відчуєте цього вечора. А у фіналі разом у супроводі оркестру заспівають коханий багатьма поколіннями HappyNewYear з репертуару гурту АББА.

Зустріти Новий рік запрошують провідні солісти опери, солісти та артисти балету, хор та оркестр театру під керівництвом в.о. головного диригента театру Володимира Врубльовського.

Де : Оперний театр, провулок Чайковського, 1

Коли: 30 та 31 грудня о 16:00, 13 січня о 16:00

Почім: 100-600 гривень

Купити квитки

Зірки Цирка дю Солей: льодове шоу Hogwart's holidays



Льодове шоу Hogwart's Holidays від зірок цирку дю Солей. Артисти готові вражати майстерною акробатикою та змагатися із земною гравітацією, демонструючи неймовірні навички фігурного катання.

Шоу Hogwart's Holidays об'єднало у собі фізичний театр, цирк, магію та комедію, які будуть втілені на спеціально створеній льодовій арені. Глядачам обіцяють унікальні костюми та декорації, ефектний відеоряд та світловий дизайн, інтерактивні прийоми та дивовижну візуалізацію. Магія чекатиме вас ще у фойє, звідки через платформу 9¾ ви потрапите до легендарного Хогвартсу, відвідаєте матч по квідичу і подолавши Темного Лорда відсвяткуєте це на балу.

Де: Філармонія, вулиця Буніна, 15

Коли : 2 січня о 18:00

Почім: 390-1450 гривень

Купити квитки

Spaceorgan show


Spaceorgan show.Spaceorgan show. Фото: od.vgorode.ua

У програмі відомі хіти Zodiac, Elo, Space в аранжуваннях для органу. За пультом – Заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Удрас. У проекті беруть участь: Свічник Сніжана (ударні) та Антон Бобух (бас-гітара)

На захід привезуть та встановлять орган Ahlborn.

Де: Філармонія, вулиця Буніна, 15

Коли: 15 січня о 18:00

Почім: 320-520 гривень

Купити квитки

Мюзикл "Ніч перед Різдвом"

Мюзикл Мюзикл

Тут ви послухаєте старовинні святкові пісні, але вони звучатимуть по сучасному.

Режисер Олексій Гнатковський, заслужений артист України, створив неймовірну постановку за знайомою всім повісті "Ніч перед Різдвом". Але тут усе буде дещо інакше.

Хоча слід зазначити, що місце подій та герої відомого твору залишаться. Тож приготуйтеся вирушити до українського села, де всі готуються до Різдва, співають та танцюють.

Скільки триватиме вистава? 1 годину та 40 хвилин.

Де: Український театр, вулиця Пастера, 15

Коли: 18 січня о 19:00

Почім: 290-890 гривень

Купити квитки


Різдвяний концерт гурту "Скай"



Різдвяний тур пропонує шанувальникам нову програму. Поряд із безперечними хітами гурту - "Легковажна", "Струна", "Тебе це може вбити", "Подаруй світло", прозвучать відомі святкові пісні, а також популярні колядки. Особливу атмосферу виступу візьмуть участь струнного квартету та дитячого хору.

Де : Оперний театр, провулок Чайковського, 1

Коли: 26 грудня о 19:00

Почім: 680-1780 гривень

Купити квитки

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах