Ярмарок у Кірсі та вистава "Таємниця Сніжної Королеви": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Ярмарок у Кірсі та спектакль "Таємниця Снігової Королеви": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Ярмарок у Кірсі та спектакль "Таємниця Снігової Королеви": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: pexels.com

Дозвілля та їжа
21 грудня 2023 16:58

У найближчі кілька днів в Одесі відбудуться святкові ярмарки, зокрема відкриється ярмарок у Кірсі, покажуть виставу "Таємниця Снігової Королеви" та виставу "Як Грінч вкрав Різдво".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі в п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЯРМАРОК У КІРСІ

Ярмарок у Кірсі.Ярмарок у Кірсі. Фото: facebook.com/StPaulOdessa

Традиційний ярмарок на території Лютеранської церкви Святого Павла. На відвідувачів чекають частування, різдвяна випічка, макет прикрас ручної роботи, а також культурна програма з концертами органної, класичної та народної музики, оперного та хорового співу. 20% виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: з 22 по 28 грудня

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

СВЯТКОВИЙ PET-ЯРМАРОК

В Одесі відбудеться PET-ярмарок.В Одесі відбудеться PET-ярмарок. Фото ілюстративне: korrespondent.net

Напередодні Різдва грумінг-простір та зоотель LA'PKI запрошує на святковий PET-ярмарок. У програмі: ярмарок, смачний глінвейн, зона перешкод для собак, лекції від кінолога, безкоштовне пакування подарунків, а також розіграш призів від партнерів.

ДЕ: LA'PKI, провулок Успенський, 11

КОЛИ: 23 та 24 грудня з 12:00 до 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

СПЕКТАКЛЬ "ЯК ГРІНЧ УКРАЛ РІЗДВО"

Вистава "Як Грінч украв Різдво".Вистава "Як Грінч украв Різдво". Фото ілюстративне: itc.ua

Новорічна інтерактивна вистава для всієї родини. Усі гості зможуть побути не лише глядачами, а й учасниками чарівної казки. На вході дітей зустрінуть Санта Клаус, Ельфи та Грінч, а після вистави можна буде сфотографуватися з усіма казковими персонажами.

ДЕ: Одеський театр юного глядача вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 23 та 24 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 450 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТАЄМНИЦЯ СНІГОВОЇ КОРОЛЬОВИ"

Вистава "Таємниця Снігової Королеви".Вистава "Таємниця Снігової Королеви". Фото: exclusive.ua

Зимова казка для всієї родини. Це історія про неймовірну пригоду, яка сталася у чарівній сніговій країні, де жили Ельза та Сніговик Олаф. Герої готувалися до найважливішої події року – зимового снігового кулькопаду, проте Снігова Королева, дізнавшись про те, що Ельза влаштовує кулькопад, зачарувала небо, щоби більше не йшов сніг.

Ельза та її вірний друг – сніговик Олаф вирішили врятувати свято: зняти чари Снігової Королеви, щоб відсвяткувати разом із дітьми довгоочікуваний сніговий кулькопад. На дівчинку та сніговика чекали неймовірні пригоди та випробування. Їхній шлях був нелегким, але завдяки дружбі та вірі в дива герої впоралися з усіма труднощами. У результаті небо звільнилося від чар, сніговий кулькопад таки відбувся, а ще всі дізналися, ким раніше була Снігова Королева.

"Чекаємо вас на захоплюючій, зимовій казці про дружбу, віру та сили, які можуть перемогти навіть наймогутніший магічний облік", – запрошують організатори.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 24 грудня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ РІЗДВЯНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

У парку Горького проходитиме благодійний різдвяний фестиваль.У парку Горького проходитиме благодійний різдвяний фестиваль. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Напередодні Різдва в Одесі відбудеться благодійний фестиваль "Зимова казка". У програмі: розіграші подарунків, безпрограшна лотерея, розваги для дітей, аніматори та ведучий, музика та танці, різдвяна фотозона, повітряні кулі, новорічні прикраси, їжа та напої.

ДЕ: парк Горького, вулиця Генерала Петрова, 17

КОЛИ: 24 грудня з 11:00 до 17:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ "РІЗДВЯНА СИМФОНІЯ"

Оркестр Андрія Чорного виступить із концертом "Різдвяна симфонія".Оркестр Андрія Чорного виступить із концертом "Різдвяна симфонія". Фото: facebook.com/chernyyorchestra

Святкова програма від учасників Великого симфонічного оркестру Андрія Чорного, який виступав на головних концертних майданчиках країни. Серед проєктів, в яких брали участь талановиті музиканти: "Гра Престолів", "Музика королів", Oscar music collection, Voice of the symphorock.

На відвідувачів чекає казково-святкова атмосфера Різдва та надихаюча музика.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 24 грудня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 430 до 920 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ВАРТІСТЬ ЖИТТЯ"

Відео: facebook.com/7perron

Різдвяна казка в жанрі містична фантасмагорія для дорослих. Це історія про ницість і прощення, нескінченний рух по колу порожніх прагнень, про найдорожче за ціною і найдорожче. Яка вартість життя? Чи належать речі, довкола яких ми будуємо власний світ, нам чи ми починаємо належати їм?

Організатори зазначають, що глядачі повністю поринуть у те, що відбувається на сцені, оскільки актори перебуватимуть на відстані витягнутої руки, а присутні візьмуть участь у виставі.

Весь прибуток від заходу спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", проспект Українських Героїв, 16 (орієнтир "Книжка")

КОЛИ: 24 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: донат від 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах