Щедрий вечір із гуртом Мотор'Ролла та концерт музики Штрауса: куди піти в Одесі цими вихідними

Щедрий вечір із гуртом Мотор'Ролла та концерт музики Штрауса: куди піти в Одесі цими вихідними.

Щедрий вечір із гуртом Мотор'Ролла та концерт музики Штрауса: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: PinterestUA

Дозвілля та їжа
12 сiчня 15:21

Найближчими днями в Одесі виступить гурт "Мотор'Ролла", відбудеться концерт музики Штрауса та відкриють виставку "Сміливі нести світло".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЩЕДРИЙ ВЕЧІР З ГРУПОЮ "МОТОР'РОЛЛА"

Відео: YouTube-канал Мотор'Ролла

Культовий український рок-колектив "Мотор'Ролла" виступить в Одесі зі святковою програмою. Цього вечора прозвучать перевірені часом хіти "Восьмий колір", "Не дзвонила, не заходила", "Жар-птиця", "Лінія", "Колись" та інші композиції. Також на глядачів чекають драйовий діджей-сет, презентація нових коктейлів та безкоштовний напій від BEERTEKA.

ДЕ: BEERTEKA, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 13 січня 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід 300 гривень

ВІДКРИТТЯ ФОТОВИСТАВКИ "СМІЛІ НЕСТИ СВІТЛО"

В Одесі відкриють фотовиставку, присвячену блекауту.В Одесі відкриють фотовиставку, присвячену блекауту. Фото: instagram.com/onfam_ua

Фотовиставка, присвячена одній із найскладніших зим в історії України. Зима 2023 року була тяжкою. Російські війська обстрілювали критичну інфраструктуру України, прагнучи залишити українців без світла та тепла.

За звичкою люди виходили до місцевих парків, де завжди гуляли із собаками, але на відміну від вулиць, де працювали генератори, у парках панувала цілковита темрява та тиша. Здалеку можна було побачити лише підсвічених ліхтариками домашніх улюбленців та ноги людей.

Досвід українців під час масових відключень світла задокументували у своїх роботах відомі українські фотографи: Олександр Маслов, Поліна Полікарпова, Мстислав Чернов, Сергій Коровайний та інші.

ДЕ: Одеський національний художній музей, вулиця Софіївська, 5

КОЛИ: 13 січня о 15:00

ВАРТІСТЬ: у день відкриття безкоштовно, надалі виставка працюватиме з середи по неділю з 11:00 до 17:00, а вхід коштуватиме 100 гривень для дорослих та 50 гривень для дітей

КОНЦЕРТ "ШТРАУС: ВАЛЬСИ, ПОЛЬКИ, МАРШІ"

Відео: YouTube-канал Caraqueno E

Національний одеський філармонічний оркестр виступить із концертною програмою, що складається з вальсів, польок та маршів Штрауса. За диригентським пультом цього вечора стоятиме головний диригент та художній керівник оркестру Хобарт Ерл.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15.

КОЛИ: 13 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

НОВОРІЧНА ГАЛА-ІМПРЕЗА

Новорічна гала-імпреза.Новорічна гала-імпреза. Фото ілюстративне: concert.ua

Солісти опери, артисти балету, хору та оркестр Оперного театру під керівництвом виконувача обов'язків головного диригента театру Володимира Врублевського запрошують глядачів на новорічний захід.

У програмі вечора вокальні та балетні номери, всесвітньо відома різдвяна музика та новорічні хіти. Для глядачів прозвучать твори Моцарта, Штрауса, Легара, Россіні, Мінкуса, Брамса, Вівальді, Леонтовича; класичний кросовер; хіти з мюзиклів Веббера та Коччанте; саундтреки з культових фільмів "Один вдома", "Пірати Карибського моря" та інші відомі композиції. А у фіналі концерту артисти у супроводі оркестру виконають знамениту пісню Happy New Year із репертуару гурту ABBA.

Концертна програма виконується з одним антрактом.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 13 січня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 520 гривень

КОНЦЕРТ "ВІД БАРОКО ДО РОКУ"

Євангельська Реформаторська Пресвітеріанська Церква.Євангельська Реформаторська Пресвітеріанська Церква. Фото: otdyhaem.com.ua

Концертна програма з музики бароко в аранжуваннях у виконанні органу та ударних, а також нових інтерпретацій рок-хітів на органі.

Цього вечора прозвучать знамениті Palladio Карла Дженкінса, "Токката та фуга" Баха, "У печері гірського короля" Гріга, "Щедрик" Леонтовича, органні переклади відомих бестселерів з мюзиклів Веббера, The Show Must Go On Queen та інші композиції.

Орган – заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Удрас. Ударні – Святослав Янчук.

ДЕ: Євангельська Реформаторська Пресвітеріанська Церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 14 січня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 290 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ВАРТІСТЬ ЖИТТЯ"

Відео: facebook.com/7perron

Різдвяна казка в жанрі містична фантасмагорія для дорослих. Це історія про ницість і прощення, нескінченний рух по колу порожніх прагнень, про найдорожче за ціною і найцінніше. Яка вартість життя? Чи належать речі, довкола яких ми будуємо власний світ, нам чи ми починаємо належати їм?

Організатори зазначають, що глядачі повністю поринуть у те, що відбувається на сцені, оскільки актори будуть перебувати на відстані витягнутої руки, а присутні візьмуть участь у виставі.

Щоб забронювати місце, потрібно написати в месенджер джаз-клубу. Весь прибуток від заходу спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", проспект Українських Героїв, 16 (орієнтир "Книжка")

КОЛИ: 14 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: донат від 400 гривень

КОНЦЕРТ "ВАМ ДАРУЄМО МИ СЕРЕНАДУ"

В Одесі відбудеться концерт "Ми даруємо Вам серенаду".В Одесі відбудеться концерт "Ми даруємо Вам серенаду". Фото: concert.ua

Музично-поетична розповідь про високі почуття. У програмі виступи: заслуженої артистки України Валентини Кириченко (домра), лауреатів міжнародних конкурсів Максима Танькута (тенор), Ганни Слободяник (сопрано), Ганни Арутюнян (сопрано), Артема Грахно (баритон), Івана Косинця (гітара), лауреата Паустовської та муніципальної премії "Твої імена, Одесо" Сергія Сеславинського. Концертмейстер Анастасія Северюхіна. Автор програми – заслужений працівник культури України, лектор-музикознавець Ганна Розен.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 14 січня о 14:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах