Тоня Матвієнко, Іво Бобул та спектакль "Ісус Христос – суперзірка": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Тоня Матвієнко, Іво Бобул та спектакль "Ісус Христос – суперзірка": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Тоня Матвієнко, Іво Бобул та спектакль "Ісус Христос – суперзірка": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
08 лютого 17:38

Найближчими днями в Одесі виступлять Тоня Матвієнко та Іво Бобул, відбудеться прем'єра вистава "Ісус Христос – суперзірка" та пройде історичний фестиваль "Лицарі південних берегів".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться концерт класичної музики.В Одесі відбудеться концерт класичної музики. Фото ілюстративне: facebook.com/odessaphil.official

Нова концертна програма від Національного одеського філармонічного оркестру, який підкорив такі концертні майданчики як Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халле в Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центрі у Вашингтоні, Девіс-Хоці та інші. Керівник оркестру – народний артист України маестро Хобарт Ерл. За диригентським пультом – заслужений артист України Ігор Шаврук. Вокал – соліст Одеської опери Наталія Павленко. Цього вечора прозвучать:

  • Kyrie;
  • Benedictus;
  • Agnus Dei з твору Missa Luminosa ("Світла меса") для сопрано та струнного оркестру відомого українського композитора, нашого сучасника Олександра Родіна;
  • Симфонія e-moll "Відродження", Opus 7 польського композитора Мечислава Карловича.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 9 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Вистава-мюзикл "Ніч перед Різдвом".Вистава-мюзикл "Ніч перед Різдвом". Фото: ukrteatr.odessa.ua

Нове прочитання повісті Миколи Гоголя. Знайомий сюжет заграє новими несподіваними фарбами завдяки унікальному та іронічному ракурсу режисера вистави Олексія Гнатковського.

Глядачі поринуть в атмосферу передріздвяного українського села, де мешкають вільні та життєрадісні люди. Звичайно ж, у цій історії буде і чорт, що вкрав місяць, і цариці черевички, і спроби коваля Вакули підкорити серце гордої красуні Оксани. А ще в сучасному та навіть джазовому виконанні прозвучать святочні мелодії.

В ролях:

  • народна артистка України Діана Мала;
  • заслужені артисти України Нінель Наточа, Павло Чирва, Павло Шмарьов;
  • Юрій Оноприйко, Богданна Шуманська, Володимир Романко, Сергій Корнейко та інші.

Режисер-постановник – заслужений артист України Олексій Гнатковський. Музичне оформлення та аранжування – Вадим Бессараб. Тривалість вистави – 1 година 40 хвилин.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 9 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 300 гривень

КОНЦЕРТ ТОНІ МАТВІЄНКО

Відео: YouTube-канал Tonya Matvienko

Заслужена артистка України Тоня Матвієнко виступить в Одесі із сольним концертом. У програмі "Квітка душа" найкращі композиції співачки та народні пісні.

Голос Тоні неодноразово порівнювали із голосом її мами – знаменитої Ніни Матвієнко.

Зараз Тоня Матвієнко мріє лише про Перемогу та про сцену. "Хочу знайти нові хіти та однодумців, які б мені допомагали, надихали та вірили в мене. Збирати повні зали. Бути успішною. Пісні писати, новими піснями себе підтримувати. Хочу зробити восени мамин сольник – вечір пам'яті", – зізналася співачка в одному з недавніх інтерв'ю.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 700 гривень

ІСТОРИЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "ЛИЦАРІ ПІВДЕННИХ БЕРЕГІВ"

В Одесі пройде історичний фестиваль "Лицарі південних берегів".В Одесі пройде історичний фестиваль "Лицарі південних берегів". Фото ілюстративне: istockphoto.com

Одеситів та гостей міста запрошують вирушити в захоплюючу подорож у минуле. У програмі лицарські бої, старовинні майстер-класи та захоплюючі лекції. Для маленьких відвідувачів пройдуть лицарські бої в м'яких обладунках, де діти зможуть відчути себе на середньовічному турнірі. Також гості зможуть помилуватись виставкою реконструкторських середньовічних речей.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосільського, 68

КОЛИ: 10 лютого з 10:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ДІТИ ФІДЕЛЯ"

Відео: YouTube-канал "Дети Фиделя"

Популярний колектив "Діти Фіделя" виступить в Одесі з яскравою концертною програмою. Гурт відомий своїми неповторними аранжуваннями світових хітів. У репертуарі "Дітей Фіделя" композиції легендарних колективів, яких знають та люблять мільйони. У складі групи: Олександр Мазур (вокал), Анна Коханчик (вокал), MD Rasta (вокал/ріп), Антон Самутін (труба), Сергій Бутенко (drums), Євген Купрій (труба), Олександр Білий (гітара), Яків Тарунцов (перкусія) та Сергій Броварнюк (звукорежисер).

ДЕ: BEERTEKA, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 10 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото ілюстративне: babel.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї в 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-пери – події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 та 11 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КОНЦЕРТ ІВО БОБУЛА

Відео: YouTube-канал KOLABA

Співак, якого називають українським Томом Джонсом – Іво Бобул – виступить в Одесі з концертною програмою "І буде день. І буде Перемога". Цього вечора прозвучать "Душі криниця", "Місячне колесо", "Якщо любиш, кохай", "На Україну повернусь" та інші композиції.

Співак визнає, що зараз він популярніший, ніж у 90-ті роки, а на його концерти ходить багато молоді.

«Я дуже вдячний молоді. Вони допомогли мені у цьому. Вони підняли пласт пісень "Розмови з тобою", "А липи цвітуть", "Все золото світу", "Осінь"», – зізнався виконавець в одному з інтерв'ю.

Минулої весни на YouTube вийшла нова версія відомої пісні "А липи цвітуть". За вісім місяців хіт у виконанні Іво Бобула та гурту Kolaba переглянули понад шість мільйонів людей.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 11 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 980 гривень

Раніше Vgorode розповідав про те, які яскраві заходи відбудуться в Одесі в лютому. Також ми писали про заходи, які відбудуться в Одесі на День закоханих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах