Лекція про таємниці Всесвіту та благодійний стендап: куди піти в Одесі цими вихідними

Лекція про таємниці Всесвіту та благодійний стендап: куди піти в Одесі цими вихідними.

Лекція про таємниці Всесвіту та благодійний стендап: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: usionline.com

Дозвілля та їжа
12 серпня 2022 19:52

Під час війни, як ніколи раніше, важливо нести мистецтво в маси, показуючи, наскільки багатогранними та прекрасними є українська культура та творчість. Не менш необхідно за допомогою мистецтва піднімати дух населення, вселяючи людям віру в те, що народ, який навіть у такий непростий час бореться на культурному фронті, розвивається і знаходить час для прекрасного, неодмінно подолає всі труднощі та переможе.

Навіть у перші місяці війни в Одесі не припинялася культурна діяльність. Зокрема, вже наприкінці березня в місті відкрилися мистецькі виставки, відновили роботу деякі кінотеатри та зоопарк, а в червні знову відчинили двері для відвідувачів більшість одеських театрів.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи відбудуться в Одесі в найближчі вихідні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ДЖАЗОВИЙ КОНЦЕРТ ОЛЕКСІЯ ПЄТУХОВА

Відео: YouTube-канал "Alexey Petukhov - jazz pianist and composer"

У суботу, 13 серпня, Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква (вулиця Пастера, 68) запрошує глядачів на джазовий концерт піаніста, композитора, аранжувальника та диригента джазового оркестру Миколи Голощапова – Олексія Пєтухова. Організатори зазначають, що кожна сольна програма фортепіанних імпровізацій маестро Пєтухова збирає повні зали, оскільки цей артист зачаровує слухачів не лише авторською музикою, а й власними варіаціями джазових стандартів, класичної музики та відомих тем.

Концерт розпочнеться о 16:00. Вартість квитків – 100 гривень, а для пенсіонерів – 50 гривень. Довідки за телефонами: +38 048 78 91 086 +38 094 94 57 086.

СОЛЬНИЙ СТЕНДАП СЛАВИ БУ

Відео: YouTube-канал "UA Stand-Up Agency"

13 серпня херсонський комік Слава Бу, який зустрів війну в Херсоні та виїхав з окупованої території, виступить в агентстві вражень Odessa factory group (вулиця Преображенська, 11) та від першої особи розповість глядачам свою історію. Програма триватиме від години до півтори години. Комік виступатиме українською мовою, проте з використанням русизмів в лайливій формі, тому стендап рекомендований глядачам не молодше 18 років.

Початок заходу о 19.00. Вартість квитків – 250 гривень. Частину коштів направлять на допомогу волонтерам із Херсонської області.

ВЕЧІР РОК-БАЛАД ВІД ГРУПИ АВЖЕЖ

Відео: instagram.com/avzhezh.music

Ще одним суботнім заходом стане виступ гурту Авжеж у More Music Club (вулиця Пушкінська, 75). На глядачів чекає вечір справжніх рок-балад, атмосферного блюз-року, запального рок-н-ролу та сучасних хітів світової музики в живому виконанні. Організатори гарантують, що відвідувачам точно буде що послухати та під що відпочити.

Початок заходу о 21.00. Для входу потрібно внести донейшн на потреби ЗСУ.

ЛЕКЦІЯ ПРО ТАЄМНИЦІ ВСЕСВІТУ

В Одеському планетарії відбудеться лекція "Темна сторона Всесвіту".В Одеському планетарії відбудеться лекція "Темна сторона Всесвіту". Фото: facebook.com/groups/excursion.teleskop.odessa

Лекторій Астрономічної обсерваторії ОНУ пропонує одеситам та гостям нашого міста дізнатися про те, з чого складається Всесвіт і чому ми не бачимо більшу його частину. Так, уже цієї неділі, 14 серпня, в одеському планетарії (парк Шевченка, вулиця Маразлієвська, 1В) відбудеться лекція "Темна сторона Всесвіту", під час якої відвідувачам покажуть сферичний фільм про колайдера.

Початок лекції о 16:00. Вартість входу – 100 гривень.

БЛАГОДІЙНИЙ СТЕНДАП

У барі "Червоний" відбудеться благодійний стендап.У барі "Червоний" відбудеться благодійний стендап. Фото: instagram.com/standup_odessa

"Стендап не лише комедійний жанр, а ще й благодійний", – стверджують організатори гумористичного виступу, який відбудеться в барі "Червоний" (вулиця Буніна, 33) вже цієї неділі о 18:00. Розважатимуть глядачів упродовж вечора коміки Іван Дюбо, Віталій Шиндеровський, Владислав Кремінський, Ігор Нерівний та Олександр Ноздрін.

Для того щоб забронювати столик, потрібно написати в Direct або Telegram: @Dmitry_ant2205. Вхід можливий за будь-яку суму. Весь прибуток піде на благодійність.

ВЕЧІР ГУМОРУ ТА ПОЕЗІЇ БОРИСА БАРСЬКОГО

Борис Барський.Борис Барський. Фото: md-eksperiment.org

14 серпня в культурному просторі "Ось" (вулиця Грецька, 5) виступить головний вусач трупи "Маски-Шоу" Борис Барський. Як зазначає сам комік, у цій програмі він продемонструє весь свій творчий потенціал, а це означає, що на глядачів чекають півтори години поезії та пантомім, притч, кумедних історій, пісень, фрагментів зі спектаклів і, звісно ж, фокусів.

Початок заходу о 17.00. Вартість квитків на сидячі місця в партері – 250 гривень, а звичайний вхідний квиток на стоячі місця із зоною біля бару коштує 150 гривень. Придбати квитки можна безпосередньо у культурному просторі "Вісь" або через Direct.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах