Одеські депутати звернулися до жителів міста та області через загрозу військового вторгнення

Одеські депутати звернулися до мешканців міста та області.

Одеські депутати звернулися до мешканців міста та області. Фото: omr.gov.ua

Події
15 лютого 2022 20:27

В Одесі депутати міськради та облради звернулися до одеситів та мешканців області у зв'язку із загрозою військового вторгнення російських військ. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-служби Одеської мерії та Одеської обласної ради.

Так, у міськраді звернення до одеситів зачитав найстарший представник депутатського корпусу Олег Філімонов. Зокрема, депутати у зверненні наголосили, що сьогодні мешканці міста проходять іспит на єдність та патріотизм. Кожен має усвідомити власну відповідальність за майбутнє міста та держави.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Одесити також закликають не піддаватися паніці, зберігати моральну стійкість і здоровий глузд. Крім того, слід вірити українським армії та дипломатії, які зможуть відстояти країну. Сила одеситів – у їхній єдності.

До мешканців Одеської області звернулися депутати облради приблизно з таким самим текстом. Вони зазначили, що Одеська область є невід'ємною частиною єдиної суверенної незалежної України і потрібно зробити все необхідне, щоб ніхто не зміг похитнути цінності та прагнення мешканців регіону.

Також народні обранці закликали всіх, хто має таку можливість вступати до лав територіальної оборони. А решта мають продовжувати працювати у звичайному режимі та не змінювати свій звичний спосіб життя.

Звернення. Фото: oblrada.odessa.gov.ua Звернення. Фото: oblrada.odessa.gov.ua

Фрагмент звернення. Фото: oblrada.odessa.gov.uaФрагмент звернення. Фото: oblrada.odessa.gov.ua

Нагадаємо, що ми писали про те, як одесити можуть вступити до лав територіальної оборони. Також сьогодні стало відомо, що обласний штаб тероборони розмістять у старовинному особняку у центрі Одеси. А ще міськрада виділила 20 мільйонів гривень із місцевого бюджету на розвиток добровольчих формувань та штаб організації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах