Переглянути футбол: Одесу відвідає президент Володимир Зеленський

Посетить футбольный матч: в Одессу приедет президент Владимир Зеленский.

Посетить футбольный матч: в Одессу приедет президент Владимир Зеленский. Фото: gettyimages.com

Події
19 лютого 2022 11:04

Президент України Володимир Зеленський приїде до Одеси 27 лютого та візьме участь в урочистих заходах, присвячених 90-річчю створення Одеської області. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "Думську".

Глава держави також збирається бути присутнім на футбольному матчі між одеським "Чорноморцем" та футбольним клубом "Маріуполь". Він розпочнеться о 19:30 на стадіоні у парку імені Шевченка.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

До речі, президент Володимир Зеленський під час засідання президії Конгресу місцевої та регіональної влади в Харкові сказав, що Одеська область одна з найгірших по комплектуванню підрозділів територіальної оборони та готовності до можливої ​​військової агресії. Він погрожував губернатору області Сергію Гриневецькому звільненням.

Також на сесії Одеської міськради депутати вирішили виділити 20 мільйонів гривень на програму розвитку територіальної оборони міста, зокрема, на облаштування приміщення штабу. Тільки самого приміщення поки що немає.

Мер Геннадій Труханов запропонував купити будівлю колишньої одеської в'язниці та розмістити штаб там.

Штаб територіальної оборони Одеської області вирішили розмістити у старовинному особняку по вул. Канатній, 35. Будівлю депутати облради передали структурі на один рік.
 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах