Дерева на Дерибасівській очистять від зайвих "прикрас"

На Дерибасовской деревья очистят от лишних конструкций и проводов.

На Дерибасовской деревья очистят от лишних конструкций и проводов. Фото: omr.gov.ua

Події
19 лютого 2022 17:08

В Одесі мешканці та підприємці на Дерибасівській мають прибрати з дерев свої рекламні щити, таблички, кабельні лінії, ілюмінацію та інші конструкції. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Одеської міськради.

Так, уже з понеділка, 21 лютого, на головній вулиці Одеси інспектори комунального підприємства "Міськзелентрест" будуть видавати розпорядження щодо конструкцій, які слід прибрати із зелених насаджень.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Якщо вимоги не виконають і конструкції не приберуть, то працівники "Міськзелентресту" разом із "Одеміськсвітлом" демонтують їх примусово.

  • Дерева на Дерибасівській очистять від зайвих "прикрас" фото
  • Дерева на Дерибасівській очистять від зайвих "прикрас" фото 1

Дерева на Дерибасівській очистять від зайвих "прикрас" фото

Фото: omr.gov.ua

Нещодавно в одеському парку Горького з'явилися нові дерев'яні скульптури. Так оригінально зелену зону вирішив прикрасити своїми творами скульптор Олександр Коваленко. За його словами, за три роки він вирізав із дерева понад 60 скульптур.

Також раніше ми писали про майбутній сквер-меморіал "Проти забуття", в якому з'являться зелені зони з інформаційними стелами, дев'ять металевих стел "Мови полум'я" різної конфігурації заввишки близько шести метрів, а також меморіальна скульптура "Дерево життя", яка досягає у висоту п'ять із половиною метрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах