Мер Одеси прокоментував фейк Міноборони Росії про озброєння у лікарнях

Мер Одеси прокоментував фейк Міноборони Росії про озброєння у лікарнях.

Мер Одеси прокоментував фейк Міноборони Росії про озброєння у лікарнях. Фото: odessa-life.od.ua

Події
18 червня 2022 13:53

Міський голова Одеси Геннадій Труханов прокоментував черговий фейк, який Міністерство оборони Росії розпускає про наше місто. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу мерії.

"Ви знаєте зовсім недавно ми почули черговий російський фейк про те, що в 11-й лікарні знаходиться техніка, знаходиться озброєння, склади боєприпасів і так далі, і так далі... Неприємно, бридко, підло звучить це, але в принципі нічого нового ", –  зауважив мер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/odesacityofficial

Також міський голова Одеси процитував британського державного та політичного діяча Вінстона Черчілля: "Коли брехня обійшла вже півсвіту, правда тільки починає одягати штани", – сказав він.

Нагадаємо, кілька днів тому Міністерство оборони Росії заявило, що в Одесі в будівлях госпіталю №411 на вулиці Маріїнській та в лікарні №11 на вулиці Академіка Воробйова "націоналісти обладнали вогневі позиції, склади боєприпасів та озброєння". Також у відомстві заявили, що озброєння розташоване в корпусах селищної лікарні Доброслава Одеської області.

Раніше Vgorode розповідав про те, що ввечері 16 червня Міністерство оборони Росії опублікувало чергове зведення зі згадкою про "націоналістів" в одеських школах. Незабаром після появи цієї публікації на сайті російського оборонного відомства речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук спростував це вкидання і порадив російським фейкам вирушати туди, куди і російський корабель.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах