Труханова звинувачують у проросійських поглядах: петиція на сайті президента набрала 25 тисяч голосів

Труханова звинувачують у проросійських поглядах: петиція на сайті президента набрала 25 тисяч голосів.

Труханова звинувачують у проросійських поглядах: петиція на сайті президента набрала 25 тисяч голосів. Фото: omr.gov.ua

Події
07 жовтня 2022 12:11

Петиція до президента Зеленського з проханням звернути увагу на проросійські висловлювання мера Одеси Геннадія Труханова зібрала 25 000 голосів. Про це стало відомо на сайті електронних петицій.

Так, автор петиції Родіон Бурлуцький звинувачує мера в тому, що він саботує демонтаж пам'ятника Катерині II, а також поширення дезінформації про заснування міста російською імператрицею.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Автор петиції згадав висловлювання міського голови у скандальному інтерв'ю італійському виданню про те, що питання Криму потребує компромісів, а Путін не хоче бомбити Одесу. Хоча сам мер назвав його російським закидом.

"Геннадій Труханов зовсім не сприяє декомунізації України, навпаки, складається враження, ніби він сумує за "радянським союзом", а часом навіть підігрує країні-агресору, вкидаючи тези співзвучні з проросійськими. У міського голови давно репутація людини, яка звинувачується у справах про створення злочину" організації, розкраданні бюджету та нападі на проукраїнських активістів... Підкреслю, що мер Одеси має доступ до планів оборони міста.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах