На Великдень в Одесі перекриють дорожній рух у двох провулках

На Великдень в Одесі перекриють дорожній рух у двох провулках.

На Великдень в Одесі перекриють дорожній рух у двох провулках. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
14 квiтня 2023 18:26

Для забезпечення безпеки населення під час проведення заходів з нагоди Великодня з 10:00 15 квітня до 15:00 16 квітня 2023 року в Одесі буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів по провулках Монастирський та Маячний. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Заборона не відноситься до транспорту аварійних служб, спеціальних транспортних засобів та військової техніки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, у Суворовському районі Одеси планують майже за 20 мільйонів гривень відремонтувати вісім вулиць. Йдеться про вулиці Академіка Заболотного, Генерала Бочарова, Володимира Винниченка, Долинську, Агрономічну, Вапняну, Балтську дорогу та Хаджибейську дорогу.

Також Vgorode повідомляв про те, що 13 квітня в селі Маяки тимчасово зупинили перепустку транспорту на в'їзд на транзитну ділянку автодороги Одеса-Рені з боку пункту пропуску Удобне, щоб уникнути черги між пунктами пропуску Удобне та Маяки. Пізніше у регіональному управлінні Нацполіції повідомили, що причиною ускладнення руху на автотрасі стало зіткнення двох пасажирських автобусів та вантажного автомобіля. Внаслідок цієї аварії постраждали двоє людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах