Вбивця 11-річної Дар'ї Лук'яненко з Одеської області зник із виправної установи

Вбивця 11-річної Дар'ї Лук'яненко з Одеської області зник із виправної установи.

Вбивця 11-річної Дар'ї Лук'яненко з Одеської області зник із виправної установи. Фото: facebook.com/ruslan.forostyak

Події
10 вересня 2023 18:44

Засуджений за вбивство 11-річної Дарії Лук'яненко Микола Тарасов зник із виправної установи. Про це повідомив ексрадник начальника поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

Тарасов відбував 15-річний термін ув'язнення в Херсоні. Після звільнення правобережжя Херсонської області у виправній установі злочинця не виявили. Кажуть, що під час окупації росіяни відпустили всіх ув'язнених із в'язниці – ймовірно, саме з цим пов'язане і зникнення Тарасова.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, у червні 2019 року 11-річна Дар'я Лук'яненко пішла до танцювального гуртка у райцентрі Іванівка Одеської області, після чого зникла. Дівчинку шукали сотні людей : по тривозі було піднято поліцейських із п'яти найближчих до місця події райвідділів поліції, сто військовослужбовців Нацгвардії, десятки працівників ДСНС і більше сотні волонтерів. Через шість днів її знайшли у вигрібній ямі будинку, де мешкав Тарасов. Спочатку затриманий зізнався у скоєному, але пізніше стверджував, що не вбивав дитину. У січні 2021 року його засудили до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах