В Одесі пройшов черговий пікет проти витратних тендерів у воєнний час

В Одесі відбувся черговий пікет проти витратних тендерів у воєнний час.

В Одесі відбувся черговий пікет проти витратних тендерів у воєнний час. Фото: Vgorode

Події
07 жовтня 2023 12:39

7 жовтня в Одесі на Думській площі знову зібралися люди, які вимагають скасувати витратні тендери та спрямувати кошти на потреби армії.

Про це повідомляє кореспондент Vgorode, який побував на місці акції протесту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Мітинг розпочався о 10:00. Протестувальники стояли під будівлею мерії із плакатами з написами "Усі кошти на захист", "Гроші на ЗСУ", "Ні – безглуздим тендерам, все – для Перемоги!", "В першу чергу ЗСУ", "Неадекватне використання бюджету – замах на вбивство!" і скандували гасла "Життя захисникам!", "Гроші на дрони!", "Владо, почуй громаду!", "Тендер – геть, бюджет – на зброю!" 

Зазначимо, що подібні акції протесту відбуваються на Думській площі вже більше місяця. Зокрема, люди вимагають скасувати витратний ремонт Київського районного суду, проте поки що ці прохання залишаються непочутими. Ба більше, нещодавно на платформі державних закупівель з'явилися нові мільйонні тендери. Так, майже за вісім мільйонів гривень планують відремонтувати приміщення Українського театру, майже 12 мільйонів гривень мають намір виділити на реконструкцію зовнішнього освітлення Одеської обласної клінічної лікарні, а ще майже 35,5 мільйона гривень – на ремонт території цієї медустанови.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах