У БпЛА, яким РФ атакувала багатоповерхівку в Одесі, могла бути посилена бойова частина

У БпЛА, яким РФ атакувала багатоповерхівку в Одесі, могла бути посилена бойова частина.

У БпЛА, яким РФ атакувала багатоповерхівку в Одесі, могла бути посилена бойова частина. Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

Події
03 березня 13:15

Ударний безпілотник, яким російські окупанти атакували багатоповерховий будинок у спальному районі Одеси вночі 2 березня, міг мати посилену бойову частину.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомила начальниця пресцентру сил охорони та оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Не виключено, що могла бути посилена бойова частина. Ворог постійно працює над удосконаленням того, чим атакує нас. Ми бачили вже модифікації ракет, які вони мають... Бачимо, що вони використовують керовані авіабомби – нагадаю, що це теж модифікація... Тому ми розуміємо, що зміни в озброєнні, яке ворог застосовуватиме, продовжуються", – сказала Гуменюк.

При цьому представниця ОК "Південь" зазначила, що на даний момент на місці працюють слідчі та експерти, тому називати тип дрона, яким росіяни атакували будинок, поки що зарано.

Нагадаємо, вночі 2 березня російські окупанти атакували Одесу ударними безпілотниками. Один із дронів влучив у багатоповерхівку у спальному районі міста. Станом на 13:00 3 березня відомо про десятьох загиблих, серед яких троє дітей: трирічний Марк, чотиримісячний Тимофій та ще один восьмимісячний малюк.

3 березня в Одесі та Одеській області оголосили Днем жалоби. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах