Внаслідок дронового удару по багатоповерхівці в Одесі загинула лікар-педіатр

Внаслідок дронового удару по багатоповерхівці в Одесі загинула лікарка-педіатр.

Внаслідок дронового удару по багатоповерхівці в Одесі загинула лікарка-педіатр. Фото: Facebook-сторінка Вікторії Савченко

Події
03 березня 21:00

Внаслідок удару, який російські окупанти завдали по багатоповерхівці у спальному районі Одеси 2 березня, загинула лікар-педіатр "Дитячої міської поліклініки №2" Ганна Чебан, яка жила на дев'ятому поверсі будинку, що обвалився.

Про це в коментарі " Суспільному " повідомила знайома загиблої Вікторія.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Мені восени буде 30 років, і можна сказати, що всі 30 років моя сім'я з нею спілкувалася. Потім, коли я народила дитину, то теж стали до неї на облік. Весь район її знав. У моїй сім'ї вона вела три покоління",  – розповіла журналістам Вікторія.

Від дронового удару по багатоповерхівці загинула лікар-педіатр Ганна Чебан.Від дронового удару по багатоповерхівці загинула лікар-педіатр Ганна Чебан. Скриншот: medportal.odessa.ua

У Ганни Чебан залишилися донька та онука в Німеччині. Вони вже їдуть в Україну, щоб попрощатися із загиблою. Чоловік Ганни був хірургом і також працював у другій поліклініці, а син до війни помер від онкології. Їх поховали на Північному цвинтарі. У 2022 році жінка переїхала до дочки, але пробула там недовго. Восени повернулася до Одеси: казала, що за кордоном для неї все чуже.

"Як людина, вона була дуже чудова, любила спілкуватися. Без жодних проблем могла прийти додому, коли дитина себе погано відчувала. Коли я була маленькою, то вона щотижня нас відвідувала, щоб просто запитати, як справи. Можу сказати, що це дуже хороша і позитивна людина, яка свої особисті проблеми ніколи не показувала", – поділилася спогадами про Ганну Чебан Вікторія.

Нагадаємо, 2 березня російські окупанти вдарили БпЛА по багатоповерховому житловому будинку у спальному районі Одеси. У результаті обстрілу загинуло 12 людей, зокрема п'ятеро дітей: трирічний Марк, чотиримісячний Тимофій, семимісячна Ліза, восьмирічна Злата та десятирічний Сергій. Разом із маленьким Тимофієм загинула його мати Анна Гайдаржі. Також обстріл забрав життя батьків Лізи, Злати та Тимофія – військовослужбовців Олега та Тетяни Кравець.

3 березня в Одесі та Одеській області оголошено Днем жалоби за загиблими.

Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття тим, хто втратив своїх близьких!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах