Одеський університет, який ліквідують, посів 15-те місце серед усіх вишів України

Одеський університет, який ліквідують, посів 15 місце серед усіх вишів України.

Одеський університет, який ліквідують, посів 15 місце серед усіх вишів України. Фото: facebook.com/odeku.ua

Події
13 березня 14:37

Одеський державний екологічний університет (ОДЕКУ), який незабаром зникне, посів 15 місце серед усіх вишів України за показником ефективності. Про це повідомив голова Українського метеорологічного та гідрологічного товариства Сергій Степаненко.

«На порталі „Євро Освіта” оприлюднено рейтинг ефективності участі ЗВО України у наукових проектах за 2023 рік. За цим показником Одеський державний екологічний університет, незважаючи на свій маленький розмір, посів 15 місце серед усіх закладів вищої освіти України», – написав у Facebook Степаненко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, цей показник, один із найголовніших для сучасного ЗВО, показує, що такі установи все ж таки мають право на існування.

Нагадаємо, що незабаром має відбутися об'єднання Одеського державного екологічного університету з Одеським національним університетом імені Мечнікова. Працівники "Гідромету" виступили проти такого рішення. Співробітники університету хочуть надання автономії та збереження унікальних факультетів. Вони написали звернення до Кабміну щодо перегляду рішення про злиття. Звернення підписали всі працівники університету, понад 400 осіб. Але результату нема.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах