Від ракетного удару по Одесі загинув педагог Олександр Березний

Від ракетного удару по Одесі загинув педагог Олександр Березний.

Від ракетного удару по Одесі загинув педагог Олександр Березний. Фото: Facebook-сторінка Олени Буйневич

Події
16 березня 15:30

Від ракетного удару, який РФ завдала по Одесі 15 березня, загинув педагог Олександр Березний. Про це повідомили у пресслужбі Березівського вищого професійного училища Одеської політехніки.

"Досвідчений фахівець, добросовісний працівник, майстер виробничого навчання з водіння Олександр Зосимович Березний користувався заслуженим авторитетом серед співробітників нашого закладу освіти. Його любили і педагоги, і здобувачі освіти. Він завжди щедро ділився своїми знаннями, щиро ділився добротою свого серця", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич повідомила, що Олександр Зосимович був заступником директора з господарської частини дошкільного навчального закладу.

"Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – загибелі нашого колеги Березного Олександра Зосимовича, заступника директора з господарської частини позашкільного навчального закладу. Сумна новина страшна, жахлива, несправедлива... Перестало битися серце світлої людини, доброго друга, доброзичливого колеги, надійного порадника та професіонала своєї справи. Вічна світла пам'ять нашому колезі та другу!" – написала вона.

Нагадаємо, від ракетного удару по Одесі 15 березня загинули рятувальники Денис Колесніков та Віталій Алимов. Також цей обстріл забрав життя фельдшера Сергія Ротару, поліцейського Андрія Боярського, командира батальйону "Цунамі" Олександра Гостищева, заступника начальника ГУНП Дмитра Абраменка, колишнього першого заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тетюхіна.

16 березня в Одесі оголосили Днем жалоби. Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття їхнім рідним та близьким.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах