Сьогодні школи в Одесі працюватимуть дистанційно

Сьогодні школи в Одесі працюватимуть дистанційно.

Сьогодні школи в Одесі працюватимуть дистанційно. Фото: svidok.info

Події
02 травня 07:51

У четвер, 2 травня, школи в Одесі переходять на дистанційне навчання. Про це повідомила директор департаменту Олена Буйневич.

Рішення про перехід на дистанційну форму навчання рекомендували муніципальний департамент освіти та науки та обласна військова адміністрація.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У школах на кожній паралелі працюватимуть чергові класи. Щодо дитячих садків вони працюватимуть, але батьків просять залишати дітей удома.

Зазначимо, що 2 травня виповнюється 10 років із моменту подій 2014 року, коли в Одесі під час зіткнень між прихильниками Євромайдану та прихильниками "російського світу" загинули 50 людей.

Глава департаменту Олена Буйневич зазначає, що через прихильність російських окупантів до різних дат, 2 травня в Одесі існує загроза обстрілу.

Нагадаємо, що у зв'язку із загибеллю трьох людей внаслідок російської ракетної атаки по Одесі 30 квітня, 2 травня в Одесі та Одеській області оголосили день жалоби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах