Ліквідація ракетного удару та потопельник: як минула доба у одеських рятувальників

Ліквідація ракетного удару: як минуло добу одеські рятувальники.

Ліквідація ракетного удару: як минуло добу одеські рятувальники. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
27 червня 2022 09:56

За добу, з 26 по 27 червня, в Одеському регіоні гасили вісім пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. Також у регіоні вдарили ракетами. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

Внаслідок ракетного удару по Одеській області зруйнувалися та спалахнули кількох житлових будинків та господарських споруд на орієнтовній площі 500 квадратних метрів. Попередньо постраждали шестеро людей, серед яких одна дитина. За інформацією спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, в ефірі телемарафону, які постраждали вже вісім. ДСНС залучали три одиниці техніки та 12 рятувальників.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 0,476 га.

У Роздільнянському районі, селі Новоселівка в Одеській області на місцевому ставку знайшли потопельника із Франції 1988 року народження. 25 червня він потонув під час купання. Щоб знайти його обстежили 5000 квадратних метрів дна. Від ДСНС залучав одну одиницю техніки, гумовий човен "М-400", п'ять рятувальників, з них троє водолазів.

Була одна ДТП у Березівському районі, на 391 кілометрі автодороги Київ-Одеса. О 10:27 водій легковика Audi зіткнувся "ВАЗ 2107".

Співробітники ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту вилучили тіло 15-річної пасажирки з автомобіля ВАЗ 2107. А водія 1960 року народження та пасажирку автомобіля 1962 року народження у стані середньої тяжкості забрали до лікарні.

У Березівському районі, га 391 кілометрі автодороги Київ-Одеса, рятувальники змивали мед із проїжджої частини після ДТП.
В Ізмаїльському районі, на 288 кілометрі автодороги Одеса-Рені, вантажівка SCANIA з'їхала у кювет. Рятувальники допомогли водієві 1963 року народження прибрати машину із проїжджої частини.

Увечері 26 червня на вулиці Іцхака Рабіна допомогли відчинити двері квартири, господиня якої – громадянка 1964 року народження, впала на підлогу та не змогла самостійно піднятися.

У Березівському районі, селі Новоселівка, що на вулиці Вишнева, допомогли чоловікові 1932 року народження. Він упав на підлогу і не міг самостійно підвестися.

  • Ліквідація ракетного удару та потопельник: як минула доба у одеських рятувальників фото
  • Ліквідація ракетного удару та потопельник: як минула доба у одеських рятувальників фото 1
  • Ліквідація ракетного удару та потопельник: як минула доба у одеських рятувальників фото 2

Ліквідація ракетного удару та потопельник: як минула доба у одеських рятувальників фото




Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах