Міноборони Росії відзвітувало про ракетний удар по складу в Одесі

Міноборони Росії відзвітувало про ракетний удар по складу в Одесі.

Міноборони Росії відзвітувало про ракетний удар по складу в Одесі. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
17 липня 2022 16:00

Міністерство оборони Росії відзвітувало про ракетний удар, завданий по складу в Одесі рано-вранці 16 липня. Про це повідомляє Vgorode.

Так, в оборонному відомстві РФ заявили про знищений склад, на якому зберігалися ракети Harpoon.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Високоточними ракетами великої дальності повітряного базування в одному з корпусів промислового підприємства міста Одеса знищено склад зберігання протикорабельних ракет Harpoon, переданих Україні країнами НАТО", – йдеться у зведенні Міністерства оборони РФ про хід проведення "спеціальної військової операції на території України" за 17 липня.

Інформацію щодо розміщення протикорабельних ракет на території деревообробного складу вже прокоментував Сергій Братчук.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

"Міністерство ганьби та вбивств Росії (вони його називають Міністерством якоїсь там оборони) виліпило з меблевих дощок ракети Harpoon... Вони вчора ракетою потрапили до складу торговельно-виробничої компанії, де не було навіть натяку на щось військове."Знищили повністю", а сьогодні відзвітували. Напевно, медальку дадуть за те, що вони знищили ракети Harpoon. Ну що дарма ви так будите дух острова Зміїний, наші "Гарпуни" та "Нептуни". Готуйся, Чорноморський флот, все попереду, на все свій час", - заявив речник Одеської ОВА.

Нагадаємо, вранці 16 липня ворог завдав ракетного удару по Одесі. Ворожа ракета влучила у склад виробничо-торговельної компанії. Удар було завданий з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95, з напрямку Ставрополя. Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, охоронці складу не постраждали, оскільки, дотримуючись правил безпеки під час повітряної тривоги, перебували в укритті.

Згодом стало відомо, що внаслідок влучання ворожого снаряда 30-річний чоловік отримав осколкове поранення голови. В Одеській обласній прокуратурі наголосили, що жодних військових об'єктів на території, по якій було завдано удару, немає. За фактом цього ракетного обстрілу відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 438 Кримінального кодексу України ("Порушення законів та звичаїв війни").

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах