На трасі Одеса – Рені легковик зіткнувся з фурою: загинула одна людина

На трасі Одеса – Рені легковик зіткнувся з фурою: загинула одна людина.

На трасі Одеса – Рені легковик зіткнувся з фурою: загинула одна людина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 жовтня 2022 18:23

Сьогодні, 23 жовтня, близько 07:30 на трасі Одеса – Рені біля села Миколаївка-Новоросійська сталася смертельна ДТП за участю легкового автомобіля та вантажівки. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області

За попередньою інформацією, 69-річний водій легкового автомобіля "ВАЗ 2101" при виїзді з другорядної дороги на головну не надав переваги в русі вантажному автомобілю MAN, яким керував 19-річний мешканець Миколаївської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок зіткнення пасажир легкового автомобіля помер у кареті "швидкої" від отриманих травм. Загиблому було 60 років. Він мешкав у Болградському районі Одеської області. Обидва водії не постраждали.

На місці аварії працювали співробітники слідчо-оперативної групи з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області і відділення поліції №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 22 жовтня на трасі Одеса – Рені фура перекинулася і перегородила обидві смуги дороги. Через це на автодорозі деякий час було обмежено рух транспорту: автомобілі могли рухатися лише однією смугою.

Також ми писали про смертельну ДТП, що сталася в селі Троїцьке Любашівської ОТГ. Там близько опівночі 21 жовтня 37-річний водій автомобіля AUDI, рухаючись вулицею Незалежності в напрямку автодороги Київ – Одеса, не впорався з керуванням, виїхав із дороги та в'їхав у дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці, а його 23-річний пасажир потрапив до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах