Шість пожеж і порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників

Шість пожеж і порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників.

Шість пожеж і порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
08 сiчня 2023 16:10

За добу, з 7 по 8 січня, в Одеському регіоні гасили шість пожеж, чотири з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби рятувальники один раз виїжджали на допомогу "103". Так, у Приморському районі Одеси, на вулиці Дідріхсона, вони допомогли транспортувати до карети швидкої допомоги хворого 47-річного громадянина.

Також представники ДСНС один раз надавали допомогу населенню. У Малиновському районі Одеси, на вулиці Фонтанська дорога, вони дістали із важкодоступного місця собаку.

Нагадаємо, увечері 6 січня в селі Білине Одеської області смертельна пожежа забрала життя 31-річної жінки, її дворічного племінника і двох синів у віці трьох та чотирьох років. 31-річний батько сімейства отримав отруєння продуктами горіння. Нині він перебуває в лікарні. За попередньою інформацією, пожежа спалахнула під час розпалювання печі. Поліцейські відкрили у цій справі кримінальне провадження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах