Судді, кухар та робітниця бази відпочинку з дитиною: що відомо про загиблих внаслідок удару по Сергіївці

Судді, кухар та робітниця бази відпочинку з дитиною: що відомо про загиблих внаслідок удару по Сергіївці - фото

Судді, кухар та робітниця бази відпочинку з дитиною: що відомо про загиблих внаслідок удару по Сергіївці - фото

Події
04 липня 2022 09:21

1 липня під час ракетного обстрілу Одеської області загинула 21 особа. Серед них судді з Донецької області, мешканка Білгород-Дністровського Надія Рудницька та її син Діма, а також кухар із бази відпочинку Сергій Гончаров. Про це повідомляє Vgorode.

Як повідомили у пресслужбі Донецького апеляційного суду, йдеться і про суддів Слов'янського міськрайонного суду – Ольгу Ілляшевич та її матір Ілляшевич Марію Аврамівну. У Ольги лишився син Андрій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ольга Ілляшевич та її мати Ілляшевич Марія АврамівнаОльга Ілляшевич та її мати Ілляшевич Марія Аврамівна

У пресслужбі ОВА розповіли, що мешканка Білгород-Дністровського Надія Рудницька та її син Діма також загинули у Сергіївці. Хлопчик був учнем сьомого класу Академічного ліцею. Під час вибуху він разом із батьками був на їхній роботі, на базі відпочинку. Батько хлопчика в лікарні. Загиблих поховали 3 липня.

Надія Рудницька та її син ДімаНадія Рудницька та її син Діма



За інформацією старости села Петрівка Світлани Бауер, у селі Петрівка Староказацької ОТГ 3 липня попрощалися із Сергієм Гончаровим. 34-річний чоловік працював кухарем на базі відпочинку. У загиблого залишилися дружина та батьки.

Сергій ГончаровСергій Гончаров



Зазначимо, що сьогодні в Одесі попрощаються з тренером та президентом дитячого футбольного клубу "Атлетік" Олександром Шишковим, який також загинув внаслідок ракетного удару. Напередодні обстрілу діти, які грали за клуб, вирушили до Одеси, а Шишков залишився на базі відпочинку. Саме там власник клубу залишився, щоб чекати на дітей уже ранкового тренування. У момент обстрілу Олександр Шишков перебував на другому поверсі бази відпочинку, що постраждала.

Як зазначили у прес-службі мерії, церемонія прощання розпочнеться об 11:00 на центральній алеї стадіону Чорноморець.

Олександр ШишковОлександр Шишков



Раніше ми повідомляли про те, що під час ракетного удару загинули 68-річний учитель фізкультури опорного закладу середньої освіти "Сергіївський ліцей" Володимир Чолак у місці із сім'єю, а також член виконкому Коцюбинської селищної ради Роман Миколайчук.

Нагадаємо, в ніч проти 1 липня окупанти вдарили трьома надзвуковими крилатими протикорабельними ракетами Х-22 по курортному селищу Сергіївка в Білгород-Дністровському районі. Удару завдали російські бомбардувальники Ту-22. Внаслідок ворожої атаки загинула 21 людина – 16 у дев'ятиповерховому житловому будинку та п'ять на базах відпочинку. 39 постраждалих постраждали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах