Комунальні паркування в Одесі будуть безкоштовними на вихідних та у свята

Комунальні паркування в Одесі будуть безкоштовними на вихідних та у свята.

Комунальні паркування в Одесі будуть безкоштовними на вихідних та у свята. Фото: dumskaya.net

Транспорт та інфраструктура
30 сiчня 2023 17:35

Комунальні паркування в Одесі будуть безкоштовними на вихідних та у свята. Про це стало відомо сьогодні на засіданні виконкому Одеської міськради.

Так, паркування працюватимуть щодня з 09:00 до 18:00, крім вихідних та святкових днів. Тож до 9:00 та після 18:00 за паркування можна не платити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А ось на вихідних і у свята паркування взагалі буде безкоштовним. Таке рішення ухвалили тому, що влітку ці дні центральна стає пішохідною зоною.

Нагадаємо, що з 22 грудня в Одесі можна сплатити за паркування автомобіля, просканувавши QR-код на терміналі. Ця система забезпечує безготівкову оплату за паркування через платіжний сервіс Wayforpay.

Раніше ми повідомляли, що одеську Дерибасівську знову перекрили та очистили від автомобілів, які практично перетворили головну вулицю на паркування. За його словами, Дерибасівська знову лише пішохідна і туди повернувся пост муніципальної варти.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах