Справу судді Людмили Салтан, яка попалася на хабарі, направили до суду

Справу судді Людмили Салтан, яка попалася на хабарі, направили до суду.

Справу судді Людмили Салтан, яка попалася на хабарі, направили до суду. Фото: nabu.gov.ua

Події
29 червня 2023 21:58

Суддя Київського районного суду Одеси Людмила Салтан, яку НАБУ та САП викрили на отриманні чотирьох тисяч доларів США неправомірної вигоди, опинилася на лаві підсудних. Про це повідомили у пресслужбі НАБУ.

29 червня обвинувальний акт за частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України ("Підкуп посадової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми") направили до суду.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За даними слідства, служитель Феміди просила надати їй п'ять тисяч доларів США за ухвалення позитивного рішення у справі на користь громадянина. Її викрили 29 березня поточного року одразу після отримання першого "траншу" у розмірі чотирьох тисяч доларів США.

31 березня затриманій повідомили про підозру, а 13 квітня суд обрав для неї запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу на волю під заставу у розмірі 2,013 мільйона гривень та усунення з посади до 31 травня.

26 травня термін тимчасового звільнення з посади продовжили до 26 липня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах