Нардепи з'ясовують, чи перешкоджають увічненню пам'яті військових в Одесі

Нардепи з'ясовують, чи заважають увічненню пам'яті військових в Одесі.

Нардепи з'ясовують, чи заважають увічненню пам'яті військових в Одесі. Фото: Vgorode

Події
15 сiчня 15:18

Парламентський комітет із місцевого самоврядування звернувся до місцевої влади Одеси з проханням з'ясувати, чи перешкоджають в Одесі увічненню пам'яті військовослужбовців. Відео із засідання комітету опублікував представник ГО "Ветеранс Хаб Одеса" Артем Карташов.

Так, народні депутати звернулися до Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Йдеться про нові назви шести вулиць в Одесі на честь полеглих героїв на російсько-українській війні, які запропонувало представництвом Мінветеранів в області разом із кількома ветеранськими організаціями.

Раніше ми повідомляли про те, що не так з новими назвами. В історико-топонімічній комісії, яка відповідає за перейменування, підтримали лише одне перейменування вулиці генерала Бочарова на вулицю Владислава Бувалкіна. Імена ще трьох бійців хочуть увічнити у назвах інших вулиць, які нібито не узгодили із родичами загиблих Героїв. До того ж деякі з вулиць, які затвердили в комісії, перебувають у малолюдних районах на околицях міста.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах