Вистави "Дон Жуан" та "Ім'я", Танго на пуантах, концерт Євгена Хмари: куди піти в Одесі наступного тижня

Вистави "Дон Жуан" та "Ім'я", Танго на пуантах, концерт Євгена Хмари: куди піти в Одесі наступного тижня.

Вистави "Дон Жуан" та "Ім'я", Танго на пуантах, концерт Євгена Хмари: куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: pexels.com

Події
17 березня 14:10

Найближчими будніми днями в Одесі виступить піаніст Євген Хмара, відбудеться концерт "Танго на пуантах", покажуть спектаклі "Дон Жуан" та "Ім'я".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ДОН ЖУАН"

Вистава "Дон Жуан".Вистава "Дон Жуан". Фото: concert.ua

Історія про найвідомішого у світовій літературі героя-коханця. Режисер Максим Голенко представляє веселу та динамічну комедію за мотивами твору Мольєра.

Подивитись на всесвітньо відому історію нового ракурсу вам допоможуть зірки українського театру: Михайло Кукуюк, Олексій Вертинський, Максим Максимюк, Ганна Казаченко, Тамара Антропова, Катерина Рубашкіна.

На глядачів чекає захоплююче занурення у світ кумедних і відчайдушних пригод знаменитого розпусника Дон Жуана. Спостерігаючи за неймовірними подіями, у центрі яких опинятимуться Дон Жуан та його покірний слуга, глядачі зможуть поміркувати над тим, ким же насправді був знаменитий герой-коханець – тонким лицеміром чи звичайним збоченцем, на якого чекає полум'я пекла.

Вистава з антрактом триває дві години.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 19 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 800 гривень

КОНЦЕРТ ЄВГЕНА ХМАРИ

Відео: YouTube-канал Evgeny Khmara

Український композитор та піаніст, володар статусу Yamaha Artist Євген Хмара виступить в Одесі із симфонічним оркестром. У програмі вечора найкращі композиції маестро у супроводі симфонічного оркестру.

За час творчої кар'єри Євген видав сім студійних альбомів. Неодноразово представляв Україну в Білому Домі (США), Букінгемському палаці (Великобританія), країнах Близького Сходу, Китаї та країнах Європейського Союзу.

З початку повномасштабної війни музикант дав понад 130 благодійних концертів.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 900 гривень

ТАНГО НА ПУАНТАХ

Відео: YouTube-канал Momos

Art Ballet Company на чолі із провідним солістом Kyiv Modern-Ballet Артемом Шошиним представить ексклюзивну програму у двох актах. Протягом першого акту глядачі побачать гала-концерт із фрагментів найвідоміших класичних балетів ("Кармен-сюїта", "Дон Кіхот", "Корсар" та інших") та авторських мініатюр у стилі модерн. У другому акті танцівники презентують перший та єдиний український сучасний балет на один акт "Історії в стилі танго" – чотири історії про самотні серця, які шукають супутників життя.

У виставі звучить музика Астора П'яццоли, Карлоса Елета Альмарана, Херардо Родрігеса, Карлоса Гарделя в аранжуванні В'ячеслава Самофалова.

Над створенням вистави працювали:

  • автор лібрето, хореограф та постановник – Артем Шошин;
  • художниця з костюмів – Крістіна Мамедова;
  • помічниця хореографа – Оксана Хамровська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1 180 гривень

СПЕКТАКЛЬ "УВАГА! ВЕДМІДЬ!"

В Одесі покажуть спектакль "Увага! Ведмідь!"В Одесі покажуть спектакль "Увага! Ведмідь!" Фото ілюстративне: photo.99px.ru/photos

Прем'єра вистави про те, як геніальні ідеї дитини втілюються в життя. Навіть іграшковий ведмідь може ожити і почати творити чудеса. Головне, щоб батьки розуміли та підтримували свою дитину. Тоді навіть звичайна річ стає чарівною.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 20 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

МУЗИЧНО-ПОЕТИЧНИЙ ПЕРФОРМАНС "Я ПОМЩУСЯ СВІТУ ЛЮБОВ'Ю"

Василь Стус.Василь Стус. Фото: armyinform.com.ua

Перформанс за віршами українських поетів Розстріляного Відродження та шістдесятників. Це вистава про те, як великі особистості змінили українську історію та вплинули на сьогоднішніх нас.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 20 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ "СВЯТОВА ПОДОРОЖ У СТИЛІ ТАНГО"

В Одесі відбудеться концерт "Святкова подорож у стилі танго".В Одесі відбудеться концерт "Святкова подорож у стилі танго". Фото ілюстративне: wsj.com

Концертна програма, що складається з танго, інструментальної музики та поезії. На сцену цього вечора вийдуть:

  • заслужена артистка України Діана Гульцова (фортепіано);
  • заслужена артистка України Валентина Кириченко (домра);
  • лауреати міжнародних конкурсів: Ганна Слободяник (сопрано), Артем Грахно (баритон), Сергій Ясинський (саксофон), Євген Філіпенко (читач);
  • скрипковий дует CLASSIC LADIES.

Концертмейстери – Анастасія Северюхіна та Євгенія Воюцька. Tap dance – Анастасія Авраменко. Лектор-музикознавець – Дмитро Пінчук.

Упродовж концерту прозвучать мелодії українського, європейського та латиноамериканського танго, а також вірші Ліни Костенко.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ІМ'Я"

Вистава "Ім'я".Вистава "Ім'я". Фото: exclusive.ua

Звичайна сімейна вечеря не віщувала нічого незвичайного, проте одного разу вона перевернула з ніг на голову життя близьких людей. Банальний, на перший погляд, вибір імені дитині так гостро торкнувся всіх членів сім'ї, що вони вивернули душі назовні і виплеснули всю напругу, розчарування та сумніви, що в них нагромадилися. Як у результаті вирішився цей несподіваний ексцес, який спочатку був невинним жартом, чого він усіх навчив і з чим допоміг впоратися, глядач дізнається наприкінці вистави.

Режисер – Максим Нікітін. Художниця – Олена Дробна. Художник зі світла – Олексій Соколовський. Помічник режисера – Денис Степенко. Творчий керівник та режисер-педагог – Михайло Резнікович.

У ролях: Олександра Єна, Олексій Поліщук, Олександр Валюк, Максим Нікітін, Аліса Тункевич.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 080 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРА В ПРАВДУ"

Вистава "Гра у правду". || || Фото ілюстративне: odessa.karabas.comВистава "Гра у правду". Фото ілюстративне: odessa.karabas.com

Вистава за твором британського драматурга, режисера Джона Бойнтона Прістлі в постановці Олени Пушкіної. Помічниця режисера – Неллі Чуран. Ролі виконують: народна артистка України Ольга Равицька, заслужені артисти України Тетяна Опаріна, Сергій Поляков, Ганна Фурдуй, Борис Смирнов, Геннадій Скарга, Олександра Цимбалюк та інші.

Події вистави розгортаються в будинку співвласника видавництва Роберта Кеплена. Серед гостей – родичі, співробітники та інші співвласники. Прийом перетворюється на динамічний та непередбачуваний детектив, у який з кожною хвилиною все більше занурюються учасники прийому. До чого приведе кожного гра у правду?

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 22 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото: odessa.comments.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 22 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МОЛОЧАЙНИК"

Вистава "Молочайник".Вистава "Молочайник". Фото: dumskaya.net

Вистава про те, як українцям живеться в окупації і як зберегти своє життя. Дія відбувається в невеликому селищі Кавунівка Херсонської області. П'ять жінок мають вижити в умовах окупації. Жителів Херсонської області, які залишилися віч-на-віч із ворогом, захищає таємничий Молочайник. Організатори відзначають, що ця історія про честь, незламність і віру в Перемогу – сміх крізь сльози. У виставі використовується нецензурна лексика.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 22 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТІНІ ЗАБУТИХ ПЕРЕДКІВ"

Вистава "Тіні забутих предків".Вистава "Тіні забутих предків". Фото: culturemeter.od.ua

Вистава за мотивами однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Центральною темою розповіді залишається трагічна історія кохання Марічки та Івана, яка об'єднала в собі сильне почуття та людську ворожнечу. У спектаклі багато метафоричних сцен та образів-символів, розкриваються історичні витоки та риси народу.

У ролях: заслужений артист України Павло Чирва, Марія Буймович, Ірина Бесараб, Денис Григорук, Олена Нагаєва, Юрій Онопрійко та інші. Інсценування Василя Василька. Режисер-постановник – Іван Уривський. Пластика – Павло Івлюшкін.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 22 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в Одесі протягом березня. Також ми писали про десять вражаючих постановок Одеського оперного театру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах