В Одесі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару (оновлено)

В Одесі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару.

В Одесі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару. Фото: t.me/dsns_telegram

Події
16 березня 10:15

Близько опівночі в Одесі завершили пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару, який російські окупанти завдали 15 березня.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила начальниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Станом на опівніч завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару по Одесі. На жаль, продовжуються уточнення ще постраждалих та загиблих, ці цифри змінюються, відстежуємо їх на ресурсах ДСНС і обласної військової адміністрації", – зазначила глава пресцентру.

Нагадаємо, 15 березня РФ атакувала Одесу балістикою. Унаслідок цього удару загинули колишній заступник начальника ГУНП, командир батальйону "Цунамі" Олександр Гостищев, заступник начальника ГУНП Дмитро Абраменко, колишній перший заступник Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Тетюхін, фельдшер Сергій Ротару, водій-пожежник Денис. За останніми даними, загальна кількість загиблих становить 20 осіб, а постраждалих – 75 осіб.

Оновлено о 12:02: Кількість жертв зросла до 21. У лікарні помер ще один рятувальник – 39-річний водій-пожежник Віталій Алимов.

Представники світової громадськості, коментуючи цей обстріл, заявили, що Україна потребує негайної допомоги, а Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що "Сили оборони обов'язково зроблять все, щоб російські вбивці відчули нашу справедливу реакцію".

16 березня в Одесі оголосили Днем жалоби. Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття всім, хто втратив своїх рідних та близьких.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах