В Одесі від ракетного удару загинув спецпризначенець із Кіровоградської області Іван Свид

В Одесі від ракетного удару загинув спецпризначенець із Кіровоградської області Іван Свид.

В Одесі від ракетного удару загинув спецпризначенець із Кіровоградської області Іван Свид. Фото: facebook.com/perehonivskagromada

Події
17 березня 10:30

15 березня під час виконання військового обов'язку в Одесі від ракетного удару загинув офіцер-спецназовець Іван Свид із села Перегонівка Голованівського району Кіровоградської області.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Перегонівської сільської громади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Іван Свид народився 21 лютого 1992 року. Навчався у Перегонівській загальноосвітній школі, а вищу освіту здобув в Одеському державному університеті внутрішніх справ. Працював у Голованівському та Гайворонському районних, а також Одеському міському відділах поліції.

Кортеж із тілом загиблого воїна прибув до села Перегонівка 16 березня після 16:00. Місцеві жителі зустріли Героя живим коридором шани: від початку села з боку Голованівська до його будинку на вулиці Нова. Похорон відбудеться завтра, 17 березня, об 11:00.

Нагадаємо, від ракетного удару по Одесі 15 березня загинули рятувальники Денис Колесніков та Віталій Алимов. Також цей обстріл забрав життя фельдшера Сергія Ротару, педагога Олександра Березного, поліцейського Андрія Боярського, командира батальйону "Цунамі" Олександра Гостищева, заступника начальника ГУНП Дмитра Абраменка, колишнього першого заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тетюхіна. За останніми даними, внаслідок цього обстрілу загинула 21 особа.

Вічна пам'ять усім жертвам російської агресії та щирі співчуття їхнім рідним та близьким.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах