Одеські зенітники збили штурмовик та вертоліт окупантів

Одеські зенітники збили штурмовик та вертоліт окупантів.

Одеські зенітники збили штурмовик та вертоліт окупантів. Фото: t.me/Nazars_look

Події
25 вересня 2022 19:52

25 вересня близько 17:00 підрозділи зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збили ворожий штурмовик Су-25, який атакував наші війська в Херсонській області. Про це повідомила пресслужба Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Для порятунку російського пілота окупанти відправили вертоліт Мі-8 із командою на борту, проте його також успішно знищили зенітники Одеської бригади.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Крім того, за цю добу підрозділи протиповітряної оборони Повітряних Сил збили два безпілотники-камікадзе Shahed-136 у Миколаївській та Одеській областях.

Нагадаємо, вранці 25 вересня ворог знову атакував Одесу іранськими дронами-камікадзе. Три дрони влучили в адміністративну будівлю в центрі міста. Ще один дрон збили сили провоповітряної оборони.

Вперше окупанти завдали по Одесі удару іранськими безпілотниками Shahid-136 вдень 23 вересня. Від ворожої атаки постраждала адміністративна будівля. Ще один дрон збили над морем. Того ж дня супротивник зробив і другу спробу атакувати наше місто іранськими БПЛА, проте всі чотири дрони-камікадзе, зокрема й багатоцільовий ударний БПЛА іранського походження Mohajer-6, ліквідували над морем.

Також ворог намагався атакувати наш регіон дронами-камікадзе в ніч із 23 на 24 вересня, проте черговий Shahid-136, який рухався в напрямку порту Південний, влучно знищила наша ППО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах